Sport

Mihai Pintilii, șicanat pentru că a refuzat FRF? „Dacă se ducea secund la națională îi dădeau licența!”

Mihai Stoica este de părere că Mihai Pintilii este șicanat după ce a refuzat Federația Română de Fotbal în urmă cu un an.
28.01.2023 | 00:23
Mihai Pintilii sicanat pentru ca a refuzat FRF Daca se ducea secund la nationala ii dadeau licenta
Mihai Pintilii, șicanat pentru că a refuzat FRF. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK dezvăluia în exclusivitate faptul că Mihai Pintilii s-a întâlnit cu Mihai Stoichiță, direcotrul tehnic al FRF-ului, pentru a ajunge antrenorul secund al lui Edi Iordănescu.

Mihai Pintilii, șicanat pentru că a refuzat FRF

MM Stoica este de părere că Mihai Pintilii este șicanat de FRF după ce a refuzat postul de antrenor secund la naționala României, unde i s-ar fi dat chiar și licența dacă ar fi acceptat propunerea.

ADVERTISEMENT

„FRF a vrut să-l angajeze pe Pintilii secund la echipa națională și i-au și zis că îi dau și licență, vă dau cuvântul meu de onoare, am mesaje.

El o să conducă antrenamentele, iar chestia asta cu arătatul cu degetul că o să ne suspende licențele. Situația asta a cauzat-o inflexibilitatea FRF-ului, nu e normal să se pună bețe în roate foștilor jucători ai naționalei”.

ADVERTISEMENT

„Furtuna asta e creată degeaba, dar ne trebuie antrenori. Despre Ioan Kunst Ghermănescu: „Bourceanu clar nu minte. FRF are explicații la orice”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

FRF analizează în continuare situația lui Mihai Pintilii

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a spus că situația lui Mihai Pintilii la FCSB este în continuare analizată:

ADVERTISEMENT

„Există în momentul de faţă o speţă deschisă la Comisia de Disciplină, aşteptăm decizia. Fiecare persoană care ajunge în acest punct are dreptul de a se apăra, la fel şi clubul care îl reprezintă”.

„Nu mie mi-a bătut obrazul, el și-a bătut lui obrazul. El și cu Marius Croitoru sunt oameni cu potențial imens în cariera de antrenor.

ADVERTISEMENT

Nu pot comenta ce a spus Mihai, a fost o ieșire urâtă, dar a fost și o conjunctură pe care o putea evita. De ce să fie suspendat?

Nici vorbă, nu poate fi suspendat pentru că a avut declarații cu o anume tentă la Burchel. Și-a pierdut puțin controlul, de-asta l-am și invitat la școală, pentru că se învață comunicarea acolo!”, a spus și Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, despre Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT