Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, amenințări pentru jucătorii Universității Craiova: „Vă vând la FCSB!” Video exclusiv

Patronul Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că îşi ameninţă jucătorii de la academie, spunându-le că îi va vinde la FCSB, acolo unde se alege praful de tineri.
15.11.2022 | 17:00
Mihai Rotaru amenintari pentru jucatorii Universitatii Craiova Va vand la FCSB Video exclusiv
Mihai Rotaru, amenințări pentru jucătorii Universității Craiova: „Vă vând la FCSB!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu Rapid, în etapa a 18-a din Superliga. Echipa lui Mirel Rădoi a controlat meciul în prima parte, însă giuleştenii au reuşit să revină şi să egaleze.

Mihai Rotaru, amenințări pentru jucătorii Universității Craiova: “Dacă nu sunteţi cuminţi, vă vând la FCSB!”

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a spus la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Ştefan Baiaram este cel mai bun jucător U-21 din România, dezvăluind cum îi “ameninţă” pe tinerii jucători de la Academie:

ADVERTISEMENT

“Considerăm că este cel mai bun jucător U-21, dar lăsați-l deoparte pe Baiaram, că îl băgăm iar într-un malaxor și cine știe unde ajungem. Ca o glumă, când era Tavi Popescu într-un con de umbră maximă, aică până acum o săptămână, le-am spus celor de la Academie: “Dacă nu sunteţi cuminţi, vă vând la FCSB!”.

Dar în glumă le-am spus. Adică se duc acolo şi se alege praful, să zic aşa”, a dezvăluit râzând Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu şi-a revenit după startul slab de sezon

Octavian Popescu a avut un start slab de sezon la FCSB. Atacantul nu s-a regăsit în primele luni din actuala stagiune, însă renaşterea a venit la derby-ul câştigat de roş-albaştrii în faţa Rapidului, scor 3-1.

Decarul celor de la FCSB a dat un gol şi o pasă de gol în derby. Evoluţiile bune ale lui Popescu au continuat şi a reuşit să marcheze şi pe “Ion Oblemenco” la meciul din ultima etapă, cu FC U Craiova, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

U Craiova, la un pas de podium la întreruperea campionatului!

La întreruperea campionatului, Universitatea Craiova este pe locul patru, cu 31 de puncte, la două lungimi de Rapid. Echipa lui Mirel Rădoi are şi un meci mai puţin disputat decât giuleştenii.

De cealaltă parte, FCSB a urcat pe loc de play-off după victoria de la Craiova şi este pe locul 6, cu  26 de puncte. Echipa lui Mihai Pintilii are două restanţe, cu CFR Cluj şi FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Superliga se întrerupe pe perioada desfăşurării meciurilor din grupele Campionatului Mondial. Campionatul se va relua pe data de 3 decembrie, cel mai interesant meci al etapei fiind derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FC U.

  • 19 ani are Octavian Popescu
  • 4.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Tavi Popescu
ADVERTISEMENT