Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mihai Rotaru căuta antrenor în minutul 83! Înroşea telefonul. Am informaţii sigure”. Acuze dure după Universitatea Craiova – Voluntari 2-1

E război între Universitatea Craiova și FC Voluntari. Bogdan Bălănescu a avut cuvinte dure pentru Mihai Rotaru.
27.02.2024 | 11:52
Mihai Rotaru cauta antrenor in minutul 83 Inrosea telefonul Am informatii sigure Acuze dure dupa Universitatea Craiova  Voluntari 21
„Mihai Rotaru căuta antrenor în minutul 83! Înroşea telefonul. Am informaţii sigure”. Acuze dure după Universitatea Craiova - Voluntari 2-1. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu s-a enervat după declarațiile făcute de Mihai Rotaru la finalul meciului Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1. Oficialul ilfovenilor a condamnat derapajul patronului oltenilor la adresa lui Nicolae Dică.

Război între Universitatea Craiova și FC Voluntari: „Domnul Rotaru cred că a văzut alt meci”

Mihai Rotaru a acuzat din nou arbitrajul, chiar dacă Universitatea Craiova a învins-o cu 2-1 pe FC Voluntari. La doar câteva ore, patronul alb-albaștrilor a primit replica din partea președintelui ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

„E un rezultat nedrept. Am primit al doilea gol în minutul 85, la o fază fixă. De fapt ambele goluri au fost din faze fixe. Am început meciul temători, cred că n-am trecut centrul terenului până la primul gol al Craiovei, după care echipa a căpătat încredere, am avut posesie, la 1-1 am avut o ocazie mare a lui Dumiter.

Mă deranjează un singur lucru, un singur aspect, că domnul Rotaru îl ironizează într-un fel pe Nicolae Dică și, peste toate greșelile de arbitraj, vorbesc stric de analiza jocului de fotbal, dânsul, și eu așa am informații, cred că în minutul 83 căuta antrenor”, a declarat Bogdan Bălănescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

ADVERTISEMENT

„A fost întrebat dacă la 1-1 înroșea telefonul cu Marius Șumudică sau cu Laurențiu Reghecampf”, a intervenit Cristi Coste. „Îl înroșea cu siguranță și cred că a văzut al meci. Să spui că Voluntari n-a existat pe teren și că ne-a băgat în joc arbitrul Cojocaru, asta e și o ironie și o lipsă de respect la adresa noastră și a echipei”, a adăugat Bălănescu.

Nervi din cauza faptului că Nicușor Bancu nu a fost eliminat

Nu doar patronul Universității Craiova a pus tunurile pe brigada lui Adrian Cojocaru. Bogdan Bălănescu are și el o nemulțumire și consideră că Nicușor Bancu trebuia eliminat.

ADVERTISEMENT

„Dică a avut altceva de comentat. Se referea la faza cu Bancu și cu jucătorul vostru, pe care o compara cu cea de la FCSB – FC Botoșani, când e eliminat Antwi”, a intervenit Alin Buzărin.

„Alin, noi nu comparăm cu nimic. Eu pun o singură întrebare. Dacă Adi Cojocaru îl elimină, eu cred sau am o întrebare, dacă VAR-ul intervine? Eu vorbesc de eliminarea lui Bancu la împingerea lui Carnat în poziție de ultim apărător.

ADVERTISEMENT

Eu nu fac nicio comparație cu FCSB – Botoșani. Eu întreb, dacă Nicolae Carnat nu era împins, prelua mingea pe piept și scăpa singur spre poartă. Dacă e împins, cum putea Carnat să mai intre în posesie?”, a mai spus conducătorul lui FC Voluntari.

„Mihai Rotaru căuta antrenor în minutul 83! Înroşea telefonul. Am informaţii sigure”. Acuze dure după Universitatea Craiova - Voluntari 2-1

ADVERTISEMENT