Sport

Mihai Rotaru cumpără un atacant străin! Câți bani plătește Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a anunțat un nou transfer la Universitatea Craiova. Oltenii vor să aducă un atacant. Mihai Rotaru a dezvăluit care este suma tranzacției.
07.02.2024 | 17:33
Mihai Rotaru cumpara un atacant strain Cati bani plateste Universitatea Craiova
Mihai Rotaru a anunțat transferul unui atacant străin la Universitatea Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu și-a definitivat lista transferurilor din iarnă. Mihai Rotaru a anunțat că oltenii pregătesc aducerea unui atacant străin. Formația antrenată de Ivaylo Petev vrea să își ajusteze lotul pentru restul sezonului care se anunță a fi unul incendiar.

Mihai Rotaru cumpără un atacant străin! Câți bani plătește Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a dat detalii despre mutarea pregătită de Universitatea Craiova. Finanțatorul „alb-albaștrilor” a dezvăluit că vrea să aducă la Universitatea Craiova un atacant străin. Mai mult decât atât, negocierile au fost deja demarate și rămâne de văzut dacă discuțiile se vor concretiza.

ADVERTISEMENT

Totodată, Mihai Rotaru a precizat că suma de transfer se învârte în jurul sumei de 300.000 de euro. „Atacantul? Îl căutăm. Avem o discuție și vedem ce se concretizează. E din străinătate.

Din România avem ceva interesant, dar nu cred că se va pune problema. Nu vă pot spune, e o negociere cu clubul. Nu e mare suma de transfer, undeva la 300.000 de euro. 

ADVERTISEMENT

Markovic e foarte bine, Koljic a înscris și el din penalty. Ei ar fi cele mai bune transferuri, dacă ar reveni la forma pe care o aveau”, a declarat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport.

Universitatea Craiova ajunge la 5 transferuri în această iarnă

Universitatea Craiova a efectuat mutări spectaculoase pe piața transferurilor din iarnă. Oltenii i-au mai adus în această iarnă pe Pyry Soiri și Anzor Mekvabishvili, mutări anunțate în exclusivitate de FANATIK, dar și pe Denil Maldonado sau Zvonimir Kozulj.

ADVERTISEMENT

Formația antrenată de Ivaylo Petev ocupă locul 4 în clasament, cu 37 de puncte în 24 de partide. Oltenii au pierdut primele două meciuri ale anului, în fața rivalelor Farul (1-2) și FCSB (0-3). „Alb-albaștriii” au spart gheața și au câștigat cu Sepsi la Sf. Gheorghe, scor 3-1.

Partida a fost plină de decizii controversate, iar covăsnenii au făcut scandal la finalul meciului. În următoarea etapă, Universitatea Craiova o înfruntă pe teren propriu pe U Cluj. Duelul din etapa a 25-a a SuperLigii are loc vineri, 9 februarie, ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Jovan Markovic și Elvir Koljic, atacanții pomeniți de Mihai Rotaru, au marcat în partida cu Sepsi. Totuși, atacantul bosniac are doar 2 goluri marcate în campionat în actuala stagiune, în timp ce Jovan Markovic a ajuns la 5 reușite.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - U Cluj