Sport

Mihai Rotaru explică de ce a renunțat la Kurtic, așa cum Fanatik a dezvăluit în exclusivitate: „Ne încurcam unii pe alții”

Mihai Rotaru a lămurit motivul pentru care Universitatea Craiova a renunțat la Jasmin Kurtic. Patronul din Bănie a vorbit despre transferuri.
04.01.2024 | 18:06
Mihai Rotaru explica de ce a renuntat la Kurtic asa cum Fanatik a dezvaluit in exclusivitate Ne incurcam unii pe altii
Mihai Rotaru a explicat de ce a ales să se despartă de Jasmin Kurtic. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Jasmin Kurtic nu a făcut parte din lotul Universității Craiova care s-a reunit și care a plecat în Antalya pentru cantonamentul de iarnă, informație dezvăluită în exclusivitate FANATIK. Mihai Rotaru a explicat în direct ce a ales să se despartă de mijlocașul sloven cu 13 sezoane în Serie A.

Mihai Rotaru a vorbit despre plecările din iarnă de la Universitatea Craiova

Pe lângă Jasmin Kurtic, de la Universitatea Craiova vor pleca și Ante Roguljic sau Florin Borța. FANATIK a scris în exclusivitate despre plecarea lui Borța încă de pe 6 decembrie. Totodată, Mihai Rotaru a anunțat că Jean Baptiste Mendy și David Sala vor fi împrumutați pentru a prinde minute de joc.

ADVERTISEMENT

„În acest moment, au plecat Kurtic, Roguljic. Actele nu sunt oficializate, vedem în perioada imediat următoare. Borța, care își caută echipă. Sala, chiar dacă se antrenează cu noi, va fi dat împrumut pentru a juca. S-a antrenat cu noi, nu este în cantonament.

Jean Baptiste Mendy, fundașul central pe care l-am achiziționat vara trecută și venit de la echipa a doua, îl vom da undeva să joace împrumut, nu va fi o despărțire.

ADVERTISEMENT

Mendy cu Sala vor rămâne unii dintre jucătorii Universității Craiova. Pleacă Jasmin Kurtic, Roguljic și Borța”, a declarat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport. La capitolul sosiri, Universitatea Craiova a punctat prin transferul lui Pyry Soiri, anunțat în exclusivitate de FANATIK.

Mihai Rotaru explică de ce a renunțat la Kurtic, așa cum Fanatik a dezvăluit în exclusivitate: „Ne încurcam unii pe alții”

Jasmin Kurtic a fost adus cu surle şi trâmbiţe la Universitatea Craiova, însă slovenul cu 88 de apariții la echipa națională nu a impresionat în Bănie. Ivaylo Petev vrea să-l urce pe Vladimir Screciu în zona mediană, astfel, Jasmin Kurtic nu ar fi prins loc în primul „11”.

ADVERTISEMENT

„Intenția lui Mister este să-l urce pe Screciu la mijloc și atunci ar fi fost aglomerație destul de mare acolo. Nu puteam să-l ținem pe Kurtic rezervă pentru că este un jucător costisitor, fără discuție, și are nevoie să joace.

Slovenia este calificată la turneul final și vrea să prindă lotul, chiar primul 11. Ne-am fi încurcat unii pe ceilalți. Ivaylo Petev nu este un spectator. El vine cu propunerile, este cel care poartă anumite discuții”, a mai spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru anunță transferuri la Universitatea Craiova: „Avem oferte puse pe masă”

Universitatea Craiova vrea să acopere cel puțin trei poziții în această iarnă cu fotbaliști de top. Mihai Rotaru a anunțat că oltenii au urgent nevoie de cel puțin alte două transferuri pe lângă cel al lui Pyry Souri.

De asemenea, Mihai Rotaru a anunțat că a purtat discuții pentru un fotbalist român, însă negocierile au picat. „Am mutat și la capitolul veniri și vom muta în continuare. Mai avem trei poziții de acoperit, dar două neapărat.

Avem nevoie de un fundaș central, v-am mai spus. Toți ne dorim ca jucătorii să ajungă cât mai repede în cantonament. Noi avem oferte puse pe masă. Am dat drumul la negocieri, am avut contraoferte, așteptăm răspunsuri.

Cei cu care discutăm sunt jucători de echipe naționale. Am avut discuție cu un român, dar echipa la care este împrumutat nu vrea să-i dea drumul. Ieri am închis discuțiile”, a încheiat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.07 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul