Sport

Mihai Rotaru explică demiterea lui Marinos Ouzounidis! Pe cine vede înlocuitorul lui Cicâldău

Mihai Rotaru nu a mai avut răbdare cu Marinos Ouzounidis și l-a demis după înfrângerea umilitoare cu Laci.
24.07.2021 | 12:12
Mihai Rotaru explica demiterea lui Marinos Ouzounidis Pe cine vede inlocuitorul lui Cicaldau
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că tehnicianul elen a fost îndepărtat de la cârma formației din Bănie, iar interimar a fost numit secundul Dragoș Bon.

Președintele oltenilor, Sorin Cârțu, a vorbit pentru FANATIK după această decizie și a spus că eșecul din Albania a umplut paharul.

ADVERTISEMENT

Demiterea lui Marinos Ouzounidis a fost explicată de Mihai Rotaru

La o zi după ce l-a demis pe Marinos Ouzouinidis din funcția de antrenor principal, finanțatorul Universității Craiova a ținut să explice motivele care au stat la baza acestei hotărâri.

”Am renunțat la Ouzounidis nu după trei meciuri, ci după 35 de meciuri. Nu puteam stabili când să-l dăm afară. Noi îl respectăm foarte mult pe Marinos, e un antrenor profesionist, care impune respect, doar că așteptările Universității Craiova, modul în care definim fotbalul aici, au fost diferite.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că a greșit cineva, doar că noi avem o altă filosofie despre ce înseamnă jocul de fotbal. Probabil noi am greșit alegerile până acum, nu am fost inspirați”, a declarat Rotaru la emisiunea Digi Sport Matinal.

Ce trebuie să facă viitorul antrenor

Omul cu banii de la Universitatea Craiova a anunțat că numeloe viitorului tehnician va fi cunoscut în maximum o săptămână și a transmis că acesta trebuie să producă un fotbal încântător pentru a reuși în Bănie.

ADVERTISEMENT

”Vrem un antrenor care să se muleze pe ce dorim la Craiova, vrem fotbal șampanie. La Craiova, 35% e rezultatul, mai important este spectacolul.

Nu vreau să luăm o decizie de pe o zi pe alta, probabil într-o săptămână vom negocia sau vom ști noul antrenor. Nu are nicio importanță naționalitatea”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Gustavo, înlocuitorul lui Cicâldău

Într-o intervenție la Pro X, finanțatorul oltenilor a vorbit și despre plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray: ”E greu să-l înlocuiești pe Cicâldău. Îl avem pe Gustavo care îi poate lua locul în echipă. E un jucător de profil ofensiv, însă joacă mai mult în benzi.

Depinde de noul antrenor dacă va putea să scoată din sud-american cea mai bună versiune a sa într-un alt rol. Am zis să generăm transferul lui Cicâldău ca să acoperim scandalul cu Ouzounidis, ca să glumesc puțin. Marinos a aflat de plecarea lui Alex după ce am reziliat cu el.

Nu reziliam cu un antrenor după un singur meci. Este un tip cu filosofia lui. Suntem presați din ambele părți acum (n.r. – să găsească înlocuitori pentru antrenor si jucător). Denotă lipsă de profesionalism când schimbi antrenorul după o singură etapă”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 2,22 este cota pentru „U Craiova marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT