Sport

Mihai Stoica a pus ochii pe un atacant din SuperLiga, marcator contra FCSB: „Avem străini de valoare în campionat”

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a rămas impresionat de un atacant din SuperLiga, autor a patru goluri în ultimele trei partide.
26.02.2023 | 18:13
Mihai Stoica a pus ochii pe un atacant din SuperLiga marcator contra FCSB Avem straini de valoare in campionat
Mihai Stoica a rămas impresionat de un atacant străin din SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mamadou Thiam este unul dintre atacanții în formă din SuperLiga. Fotbalistul celor de la ”U” Cluj a înscris patru goluri în ultimele patru partide și a ajuns la 7 reușite în actualul sezon din campionat. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, l-a lăudat pe elevul lui Ioan Ovidiu Sabău.

Mihai Stoica, cuvinte de laudă pentru Mamadou Thiam: „Se pare că sunt ceva străini de valoare în campionatul nostru”

”U” Cluj a câștigat cu 2-0 meciul cu FC Botoșani în etapa 27 din SuperLiga. Ambele goluri ale „șepcilor roșii” au fost înscrise de Mamadou Thiam, care a ajuns la a treia partidă consecutivă cu gol marcat. Mihai Stoica l-a lăudat pe atacantul senegalez și i-a contrazis pe contestatarii care spuneau că în campionatul românesc nu există străini de valoare.

ADVERTISEMENT

„Cu noi dăduse primul gol (n.r. – U Cluj – FCSB 2-1, 31 octombrie 2022), apoi a avut o pauză destul de lungă. Am zis: «Bă, să vezi că ăsta a dat doar cu noi». Și Bahassa (n.r. – Yassine Bahassa, de la FCU Craiova) a dat goluri în campionat. Ne-am liniştit. Se pare că sunt ceva străini de valoare în campionatul nostru. 

Spun asta pentru că toată lumea pune la zid străinii aduşi în Superligă, dar nu este chiar aşa. Thiam, chiar dacă pare puţin supraponderal, este un jucător bun. Nici Eric (n.r. – de Oliveira) nu era slăbuţ şi poate a fost în TOP 3 străini din istoria campionatului nostru”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.

ADVERTISEMENT

Mamadou Thiam a marcat primul gol pentru ”U” Cluj împotriva FCSB

Mamadou Thiam a izbutit să înscrie primul gol în tricoul celor de la ”U” Cluj chiar în poarta celor de la FCSB, în meciul tur din SuperLiga. Atacantul senegalez a înscris cu un șut senzațional după o eroare a lui Adrian Șut. Totodată, Thiam a fost aproape să reușească „dubla” contra roș-albaștrilor.

Tot după o eroare de această dată în defensiva FCSB-ului, Mamadou Thiam a șutat din prima de la 17 metri, dar balonul a zguduit transversala porții apărate de Ștefan Târnovanu. Echipa antrenată atunci de Eugen Neagoe s-a impus cu 2-1, fiind ultimul meci al lui Nicolae Dică pe banca echipei finanțate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu, colegul lui Mamadou Thiam, dezvăluia la acea vreme la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că atât FCSB, cât și Rapid s-au interesat la un moment dat de atacantul transferat de la Oostende. În vârstă de 27 de ani, Thiam a marcat în ultimele trei meciuri câte un gol cu CS Mioveni (2-2) și Chindia Târgoviște (2-2) și două goluri cu FC Botoșani (2-0).

Mihai Stoica, impresionat de Yassine Bahassa de la FC U Craiova 1948

De asemenea, Mihai Stoica l-a menționat ca fiind un jucător străin de valoare din SuperLiga pe Yassine Bahassa. Fotbalistul celor de la FC U Craiova 1948 a marcat trei goluri în acest an și este unul dintre preferații lui Adrian Mititelu. Patronul oltenilor a dat detalii despre atacantul francez la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Cu orice echipă facem afaceri. Să facă ofertă. Nu sunt un patron bogat să țin echipa la un nivel sus fără să vând jucători. Orice jucător e de vânzare, dar nu înseamnă că gata Bahassa e la FCSB.

Dar dacă vine o ofertă bună, nu pot să o refuz. Nu am stabilit un preț că nimeni nu m-a întrebat dacă îl vând. Este un jucător important în angrenajul nostru. Dacă va continua pe această linie ne va ajuta mult în retur”, declara Adrian Mititelu, la finalul anului trecut, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „ambele echipe marchează” la FC Argeș – FCSB. 

ADVERTISEMENT