Sport

Mihai Stoica a remarcat un fotbalist de 20 de ani din SuperLiga înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Are calități să ajungă atacantul echipei naționale”

Mihai Stoica a fost impresionat de un fotbalist în vârstă de 20 de ani din SuperLiga înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova.
19.02.2023 | 12:04
Mihai Stoica a remarcat un fotbalist de 20 de ani din SuperLiga inainte de FCSB  Universitatea Craiova Are calitati sa ajunga atacantul echipei nationale
Mihai Stoica l-a remarcat pe Louis Munteanu înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a învins-o pe Petrolul Ploiești, scor 2-0 în etapa 26 din SuperLiga și și-a consolidat poziția în fotoliul de lider. Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a avut un remarcat la finalul partidei de la Ovidiu. Oficialul roș-albaștrilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Louis Munteanu chiar înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.

Mihai Stoica, cuvinte de laudă la adresa lui Louis Munteanu: „Are calități să ajungă atacantul echipei naționale”

Louis Munteanu este împrumutat de Farul de la Fiorentina până la finalul sezonului. Atacantul în vârstă de 20 de ani a marcat în victoria echipei lui Gică Hagi, scor 2-0 cu Petrolul. Mihai Stoica l-a remarcat pe Louis Munteanu, fiind convins că perioada din Italia i-a priit tânărului fotbalist.

ADVERTISEMENT

„Are calități să ajungă atacantul echipei naționale. Și cred că i-a prins foarte bine că s-a dus în Italia exact în perioada în care avea nevoie. Italia te dezvoltă, uitați-vă la Ianis Hagi, când s-a întors de la Fiorentina. Italia te dezvoltă și fizic, și tactic”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În actualul sezon, Louis Munteanu a înscris trei goluri și a reușit cinci pase decisive în 13 meciuri din SuperLiga. Cu o selecție în naționala U21 a României, Louis Munteanu este cotat la 600.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru l-a analizat pe fotbalistul de 20 de ani: „Nu intră în panică”

Louis Munteanu a înscris în minutul 28 al meciului cu Petrolul, echipă care se confruntă cu mari probleme de ordin financiar. Tânărul atacant a combinat cu Denis Alibec și a profitat de alunecarea lui Mathaus.

„Munteanu tot lasă mingea. O preia și abia la a cincea mișcare trage, când simte că totul e ok. Nu intră în panică. E un jucător interesant”, au fost cuvintele lui Basarab Panduru. În septembrie 2020, Fiorentina l-a transferat pe Louis Munteanu pentru 1,7 milioane de euro de la Viitorul (n.r. Farul).

ADVERTISEMENT

Fotbalistul român, considerat de Mihai Stoica viitorul atacant al echipei naționale a României, nu a evoluat pentru echipa mare a italienilor. La Fiorentina Primavera, Louis Munteanu a jucat 40 de meciuri, reușind să înscrie 13 goluri și să ofere 4 pase decisive.

Mihăiță Pleșan ține cu Universitatea Craiova în derby-ul cu FCSB: „Categoric”

FCSB primește vizita Universității Craiova pe Arena Națională, duminică, 19 februarie, ora 20:00 în derby-ul rundei cu numărul 26 din SuperLiga. Spiritele sunt aprinse înaintea duelului de la București, iar Mihăiță Pleșan și-a ales favorita.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist ține cu oltenii, însă este convins că vor avea o misiune dificilă cu echipa antrenată de Mihai Pintilii. „Va fi un meci frumos, disputat între două echipe care au ambiții mari. Categoric că țin cu Craiova, însă este un meci foarte greu și este greu să fie cineva favorită.

FCSB a jucat destul de bine în campionat, însă la meciurile acestea se poate întâmpla orice. Craiova trebuie să confirme ceea ce a făcut la ultimul meci, să treacă peste perioadă proastă de la începutul campionatului.

În play-off se va decide totul, important pentru fiecare echipă este să urce în clasament, cu cât mai multe puncte cu atât mai bine”, a declarat Mihăiță Pleșan în exclusivitate pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova. 

ADVERTISEMENT