Sport

Mihai Stoica anunță că Gigi Becali e hotărât să meargă la TAS: „Da, da, da! 100%”

Mihai Stoica a venit cu detalii despre decizia lui Gigi Becali. Patronul FCSB va merge la TAS să conteste amenda primită din partea UEFA.
05.03.2024 | 09:57
Mihai Stoica anunta ca Gigi Becali e hotarat sa mearga la TAS Da da da 100
Mihai Stoica a venit cu detalii despre decizia hotărâtă a lui Gigi Becali de a merge la TAS. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost amendat cu 30.000 de euro de UEFA, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, pentru că a declarat că a pariat pe meciul Nordsjaelland – FCSB, în turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Becali a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA va contesta decizia la TAS.

Mihai Stoica anunță că Gigi Becali e hotărât să meargă la TAS: „Da, da, da! 100%”

Gigi Becali a declarat în vara anului trecut că ar fi pariat suma de 20.000 de euro la pauza meciului Nordsjaelland – FCSB, la scorul de 0-0, pe calificarea „roș-albaștrilor” în play-off-ul UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Patronul liderului din SuperLiga a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că a glumit și că este decis să conteste decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Mihai Stoica a confirmat intenția hotărâtă a omului de afaceri.

„Da, da, da, da, da, merge la TAS, 100%. La el e o chestie de principiu, aşa e. Eu acum în emisiune fac o declaraţie, că aseară după meci n-am avut somn şi am fost să sparg o bancă. Domnule, e adevărat? Am glumit.

ADVERTISEMENT

Ce probe să ai că n-a jucat, n-a jucat, asta spun. Aseară am câştigat eu la pariuri. Glumesc. Eu nu joc de principiu, am fost jucător de toate, că ăsta era cartierul în Galaţi”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Radu Vișan, secretarul general al FRF

Federația Română de Fotbal a avut o primă reacție după decizia UEFA, de a-l amenda pe Gigi Becali. În exclusivitate pentru FANATIK, oficialii de la Casa Fotbalului au susținut că UEFA a fost cea care a deschis procedura disciplinară și care a aplicat sancțiunea.

ADVERTISEMENT

În schimb, FRF a colaborat cu UEFA pe parcursul procedurii. Gigi Becali l-a luat la țintă pe Radu Vișan, secretarul general al Federației Române de Fotbal. „Mă duc la TAS. Nu atac? Care e problema? Alea sunt prostii. Dacă eu fac niște glume?

Dar îi ai p-ăștia în țară care nu au ce face și reclamă pe la UEFA. E unul Vișan. Are omul ceva la tra la la. Știu eu ce face Vișan în nebunia lui? Una două nu-i convine lui și se duce să reclame. Se crede șmecher.

ADVERTISEMENT

Amendă pe ce? Pe glumele mele? Acum dacă glumesc cu tine, ce facem? Îmi închizi tu mie gura măi Vișane? Ai ceva la bibilică? Ce pariuri? Mă interesa pe mine să pariez?”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „GG” la meciul Rapid - FCSB