Sport

Siyabonga Ngezana, fundașul sud-african pe care îl aduce Gigi Becali la FCSB: ”A semnat cu gigantul club român”. Care e suma de transfer. Update

Fundașul sud-african Siyabonga Ngezana este primul jucător pe care Gigi Becali îl va aduce în această vară la FCSB, anunțul fiind făcut de clubul Kaizer Cheifs.
15.06.2023 | 16:09
Siyabonga Ngezana fundasul sudafrican pe care il aduce Gigi Becali la FCSB A semnat cu gigantul club roman Care e suma de transfer Update
Fundașul sud-african Siyabonga Ngezana este primul jucător pe care Gigi Becali îl va aduce în această vară la FCSB, anunțul fiind făcut de clubul Kaizer Cheifs. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT
15-06-2023
13:06

Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar pentru Siyabonga Ngezana! A plătit 800.000 de euro

Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar pentru transferul lui Siyabonga Ngezana. Agentul Florin Vulturar a declarat că sud-africanul va semna un contract valabil patru ani cu roş-albaştrii: 

“Aproape un milion de euro. Între 700 și 800 de mii de euro. Este un fundaș foarte puternic, rapid, cu calitate foarte bună. Contractul este pe patru ani”, a declarat Florin Vulturar conform playsport.ro

Imediat după ce a pierdut titlu de campion în fața Farului, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că va continua să investească și a anunțat că este interesat de aducerea a doi apărători centrali.

Fundașul Siyabonga Ngezana, primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB

După ce i-a pus pe liber pe Joonas Tamm și Iulian Cristea, acesta din urmă ajungând la Rapid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Gigi Becali a dezvăluit că este aproape de transferul unui fundaș central la FCSB, fără a-i dezvălui însă numele.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a încercat să țină departe de ochii presei cine este fundașul care va ajunge la FCSB, Gigi Becali a fost dat de gol chiar de clubul de unde jucătorul sosește. Sud-africanii de la Kaizer Chiefs și-au luat la revedere de la Siyabonga Ngezana și au anunțat că acesta va merge la vicecampioana României.

”Kaizer Chiefs și-a luat rămas bun de la fundașul Siyabonga Ngezana, care a semnat cu gigantul român FCSB, cunoscut în trecut ca Steaua București. Îi urăm tot binele!”, se arată pe site-ul oficial al grupării sud-africane.

ADVERTISEMENT

”Există întotdeauna o nuanță de tristețe atunci când un jucător părăsește clubul. Cu toate acestea, Siya a avut o carieră bună și substanțială la Kaizer Chiefs și are dreptul să accepte o nouă provocare. Apreciem angajamentul său din toată inima și îi dorim succes în aventura sa incitantă în Europa”, a declarat Kaizer Motaung Jr., directorul sportiv al formației sud-africane.

Cât plătește Becali pentru aducerea fundașului sud-african

Conform gsp.ro, FCSB va plăti 600.000 de euro pentru transferul lui Siyabonga Ngezana. Jucătorul așteaptă viza, apoi va zbura la București pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul.

ADVERTISEMENT

Siyabonga Ngezana are 25 de ani și a adunat două selecții la echipa națională a Africii de Sud. Fundașul de 1,91 metri a jucat în ultimele șapte sezoane pentru Kaizer Chiefs, fiind folosit în 123 de meciuri, dintre care 23 doar în ultima stagiune.

Cu doar o zi în urmă, managerul general Mihai Stoica a confirmat că FCSB este foarte aproape să transfere cu doi fundași centrali, unul dintre aceștia urmând să semneze contractul în perioada imediat următoare.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, cel de-al doilea fotbalist care ar putea veni să întărească centrul defensivei ”roș-albastre” este bosniacul Stjepan Radeljic, care este dorit și Dinamo Zagreb. Stoperul în vârstă de 25 de ani al lui Sheriff Tiraspol are o înălțime de 2,01 metri.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru ”câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: