Sport

Mihai Stoica, aprecieri pentru fiul lui Robert Niță: „Execuție de fotbalist!”

Mihai Stoica l-a apreciat pe fiul lui Robert Niță, care a debutat cu gol pentru FC Voluntari în duelul cu Oțelul Galați, scor 2-2.
26.08.2023 | 11:15
Mihai Stoica aprecieri pentru fiul lui Robert Nita Executie de fotbalist
Mihai Stoica, aprecieri pentru fiul lui Robert Niță. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a remarcat felul în care Andreas Niță l-a executat pe Relu Stoian, spunând că a fost o execuție de fotbalist. Andreas Niță a intrat în teren în minutul 74 și la șapte minute distanță reușea să egaleze pentru ilfoveni. Robert Niță, tatăl său, este analistul FANATIK și moderatorul „Suflet de rapidist”, noua emisiune marca FANATIK.

Mihai Stoica, aprecieri pentru fiul lui Robert Niță

Mihai Stoica l-a apreciat pe Andreas, fiul lui Robert Niță, după golul reușit chiar la debutul său pentru FC Voluntari, în duelul cu Oțelul Galați, scor 2-2: „A marcat pe același stadion, pe care tatăl său marca acum mulți ani, nici nu mai știu.

ADVERTISEMENT

Pe Robert Niță când l-am adus la Galați, am rămas impresionat pentru că se vedea că are educație, știa jocul, se vedea că vine de la Steaua, chiar dacă n-avea un fizic impresionant, cum văd că nici băiatul lui nu are”.

„A luat din tupeul lui Robert, asta cu execuțiile cu sânge rece… dar chiar așa a și fost, uite cum lasă să treacă mingea și ce execuție are. Asta e execuție de fotbalist!

ADVERTISEMENT

El e eligibil să joace pe regula U21, dar acolo e un duel interesant, că e și Doru Andrei, care a avut un start de sezon foarte bun”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Vreau să dau totul pentru echipă!”

La finalul meciului de la Galați, Andreas Niță a fost întrebat despre cum s-a simțit la debutul în SuperLiga 1 și care sunt planurile sale de viitor după ce și-a făcut simțită prezența la FC Voluntari:

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros că am profitat de șansa primită de la mister și de la staff, însă plecăm puțin triști pentru că n-am luat cele trei puncte de la Galați.

Lucrăm foarte mult la antrenamente, a fost și puțin instinct, că ăsta sunt eu ca jucător, caut spații și profit. Sper să profit de fiecare șansă, dacă voi juca, voi da totul pe teren, dacă nu, voi munci și îmi voi aștepta rândul”.

ADVERTISEMENT

„Mister ne-a mobilizat la pauză și cred că dacă mai dura puțin partida, am fi reușit și golul trei. Eu sper să reușim să intrăm în primele șase, iar eu vreau să profit de fiecare moment”, a mai spus Andreas Niță.

ADVERTISEMENT