ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Mihai Stoica atacă pe toată lumea după FCSB – Clinceni 2-2: ”Ne-au scos mingea din poartă”

Autor: Traian Terzian | 11.05.2021 | 09:22
Mihai Stoica atacă pe toată lumea după FCSB - Clinceni 2-2: ”Ne-au scos mingea din poartă”
Managerul general Mihai Stoica a atacat pe toată lumea după meciul FCSB - Academica Clinceni 2-2, trecând pe rând de la arbitri la rivala CFR Cluj. Sursă foto: Sport Pictures

Managerul general Mihai Stoica a atacat pe toată lumea după meciul FCSB – Academica Clinceni 2-2, trecând pe rând de la arbitri la rivala CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au scor doar o remiză în fața ilfovenilor și au ratat o șansă importantă de a trece pe primul loc în clasamentul din play-off.

Întâlnirea a avut un final tensionat. Florin Tănase a trimis cu capul, iar portarul oaspeților a scos mingea din preajma liniei porţii. Elevii lui Toni Petrea au cerut validarea golului, însă arbitrul Horia Mladinovici a considerat că mingea nu a trecut linia porţii.

După FCSB – Clinceni 2-2, Mihai Stoica a ieșit la atac

Cu această fază din finalul partidei FCSB – Clinceni 2-2 își începe atacurile și Mihai Stoica într-o postare pe rețelele de socializare, după care nu-i uită nici pe rivalii de la CFR Cluj, aducând aminte de transferurile ”neortodoxe” ale lui Cristian Bălgrădean și Rachid Bouhenna.

ADVERTISEMENT

”Poate că n-am jucat ce ne așteptam, dar nu uitați că arbitrii ne-au scos mingea din poartă la ultima fază a meciului. Așa cum, la Craiova, Kovacs n-a dat penalty cu eliminare la 0-0, cu Sepsi, la 1-1, Șovre i-a schimbat decizia lui Colțescu de la 30 metri și omul s-a răzgândit, n-a mai dat penalty.

Chivulete nu s-a răzgândit când l-a văzut pe Vașvari plin de sânge. Nu s-a putut uita la el. Sensibil. Sigur, CFR a avut penalty cu noi la Șut, doar că a egalat în prelungiri, deci n-a prea fost mare viciere, așa cum a fost la meciul tur, cu hențul lui Camora”, a scris oficialul FCSB pe contul de Facebook.

Mihai Stoica atac FCSB - Clinceni 2-2

ADVERTISEMENT

”S-au convins unii că nu ne ocupăm de mizerii”

”La presupusul penalty la Roman în Botoșani – Steaua, doar dacă nu vrei, nu vezi că fostul nostru jucător îl calcă prima dată pe Crețu. Iar când spui că la Olaru n-a fost penalty, te descalifici. Doar că n-ar fi prima oară. Nici a doua.

Apropo de foștii noștri jucători. Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă – din poziția lui preferată – pe jos, deși Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol. Popa, centrare la gol. Dodel era să dea gol.

ADVERTISEMENT

Măcar s-au convins unii că nu ne ocupăm de mizerii. Nici cu Clinceni, nici cu Botoșani. Nu același lucru se poate spune despre alții. Bălgrădean, Bouhenna… i-au luat în ordine alfabetică? Nu știm. Știm doar că i-au luat. De când? Nici asta nu știm”, a încheiat Mihai Stoica.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!