Sport

Mihai Stoica îl face praf pe Mandorlini: „Crede că a inventat șmecheria!”

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, despre care a spus că a exagerat mult când a vorbit despre FCSB, în loc să discute despre CFR Cluj.
19.09.2023 | 21:34
Mihai Stoica il face praf pe Mandorlini Crede ca a inventat smecheria
Mihai Stoica îl face praf pe Mandorlini. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Andrea Mandorlini a avut o reacție nervoasă la adresa FCSB-ului, după victoria CFR-ului cu Petrolul Ploiești, scor 1-0, în ciuda faptului că „lupii galbeni” au avut două penalty-uri, care nu au fost dictate de Istvan Kovacs.

Mihai Stoica îl face praf pe Mandorlini

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Andrea Mandorlini, după ce antrenorul CFR-ului a acuzat arbitrajul de la meciul dintre Farul și FCSB, în timp ce managerul general al vicecampioanei României a comentat prestația lui Istvan Kovacs în favoarea CFR-ului de la meciul cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Radu Petrescu arbitrează în grupele Champions League. Este în regulă, e o bucurie platonică dacă se bucură cineva. Eu nu o să mă grăbesc să fug acasă pentru a vedea fiecare secundă a arbitrajului.

Eu mă bucurasem când văzusem că Istvan Kovacs lăsase avantaj la meciul dintre City și Real Madrid, dar nu mai spun. Am văzut meciul de aseară, da. Nu l-am înțeles pe Mandorlini.

ADVERTISEMENT

Crede că el a inventat șmecheria. Să vorbești despre o altă echipă, care a avut un meci cu o zi înainte, însă tu nu te uiți ce s-a întâmplat la tine”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Și noi știm să facem diversiuni, dar n-aș fi avut tupeul ăsta”

„El vorbește despre noi, care am avut un penalty indiscutabil, dar nu vorbește despre două penalty-uri pe care Petrolul le-a avut și nu au fost dictate.

ADVERTISEMENT

Știm să facem și noi diversiuni, dar n-aș fi avut tupeu să vorbesc despre o altă fază când ai mortul în casă și se descompune. E urât rău!”, a mai spus Mihai Stoica.

Andrea Mandorlini a acuzat penalty-ul primit de FCSB la duelul din deplasare cu Farul: Am văzut astăzi greșeli, dar și ieri a fost un arbitraj cu greșeli, mă refer la meciul Farului, asta nu face cinste fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Acel arbitraj a fost o lipsă de respect față de Hagi, față de Popescu, jucători care au scris istorie pentru România. Nu am mai văzut un penalty absurd ca cel de ieri. E o pagină neagră pentru fotbalul din România”.

„Noi suntem fericiți până acum, dar diferența din clasament este făcută de două penalty-uri, unul pe care FCSB l-a primit cu noi și nu a fost și unul din meciul cu Farul. Clasamentul ar fi fost diferit, sunt două penalty-uri inexistente. Puteam și noi să fim în față”, a mai spus Andrea Mandorlini.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT