Sport

Mihai Stoica, impresionat de un rival din SuperLiga la naţională: “Senzaţional!”

Mihai Stoica l-a lăudat pe Horaţiu Moldovan după România - Elveţia 1-0, din preliminariile Euro 2024. Managerul general de la FCSB a trimis săgeţi către un fost jucător al roş-albaştrilor.
22.11.2023 | 23:34
Mihai Stoica impresionat de un rival din SuperLiga la nationala Senzational
Mihai Stoica, impresionat de un rival din SuperLiga la naţională: "Senzaţional!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a încheiat en-fanfare campania de calificare pentru Euro 2024. “Tricolorii” s-au impus cu 1-0 în faţa Elveţiei şi au câştigat grupa I, cu 22 de puncte, cu cinci mai mult decât echipa lui Murat Yakin.

Mihai Stoica, impresionat de un rival din SuperLiga la naţională: “A închis poarta senzaţional!”

Mihai Stoica l-a remarcat pe Horaţiu Moldovan pentru intervenţiile pe care le-a avut în faţa elveţienilor. Portarul Rapidului a scos din postură de 1 la 1 cu Okafor şi Vargas, fiind un om cheie în victorie:

ADVERTISEMENT

“Moldovan a închis poarta senzaţional de când apără la echipa naţională. A avut două intervenţii formidabile (n.r. – cu Elveția). Gândeşte-te că el nu era la tineret la generaţia lui!

La grupa lui de vârstă, la turneul final din Ungaria, a apărat Andrei Vlad, care se bătea cu Aioani pentru titularizare. A fost la Sepsi, CFR, dar au renunţat la el.

ADVERTISEMENT

Acum este la Rapid şi este titularul echipei naţionale şi în Top 3 cei mai buni oameni la fiecare meci. A scos şi ce nu era de scos”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Săgeţi către fostul portar de la FCSB: “Câteodată este bine să taci din gură!”

Mihai Stoica a trimis săgeţi către fostul portar de la FCSB, Valentin Cojocaru. El în criticase pe Horaţiu Moldovan înainte de Belarus – România 0-0, fiind nemulţumit că Edi Iordănescu îl sare de la convocări:

ADVERTISEMENT

„Nu-mi stă în caracter să vorbesc despre alți jucători, dar s-a ajuns prea departe. Pot spune fără lipsă de modestie că portarul echipei naționale a făcut mai multe greșeli în ultimul an decât am făcut eu în toată cariera”, a spus Cojocaru pentru Prosport.

Managerul general de la FCSB i-a transmis lui Cojocaru că ar fi fost bine să nu spună nimic: “Vezi? Uite cum e bine câteodată să taci din gură, că se întorc toate peste tine. Ai bătut câmpii că «Moldovan greşeşte»”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Valentin Cojocaru nu a apucat să bifeze nicio prezenţă în naţionala de seniori a României. El a evoluat între 2011 şi 2017 la FCSB.

ADVERTISEMENT