Sport

Mihai Stoica, ironic la adresa lui Adi Popa: “Nu e jucător profesionist, e plătit din bugetul de stat”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a ironizat pe Adi Popa, după declarațiile sale de la finalul meciului dintre CSA Steaua - Concordia Chiajna în care a reușit o dublă.
23.04.2022 | 22:22
Mihai Stoica ironic la adresa lui Adi Popa Nu e jucator profesionist e platit din bugetul de stat
Adi Popa a jucat la FCSB în perioada 2012-2017 și 2019-2020. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adi Popa a reușit o dublă în meciul cu Concordia Chiajna din Ghencea, câștigat cu 3-0 și CSA Steaua București rămâne pe loc de baraj în Casa Pariurilor Liga 2.

Mihai Stoica îl „înțeapă” pe Adi Popa: „Pentru mine, Steaua joacă luni cu FC Farul Constanța”

Managerul general al FCSB îl pune la punct la Adi Popa, fostul jucător vicecampioanei României: „Pentru mine, Steaua joacă luni cu FC Farul Constanţa, la Ovidiu. Adi Popa e un fost jucător de la echipa noastră. Adi Popa e tare dacă a dat două goluri în meciul cu Chiajna”.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica a fost deranjat de declarația mijlocașului dreapta al „militarilor”, căruia are să îi transmită un mesaj clar: Echipa i-a mai aparţinut Ministerului Apărării şi şi-a găsit un investitor. Ce facem acum? Dăm copy-paste?

Doar că Adi Popa am auzit că a zis că e jucător profesionist. Eu zic că nu e jucător profesionist, pentru că e plătit din bugetul de stat”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „El încasează salariul de la Ministerul Apărării Naționale”

Oficialul FCSB consideră că Adi Popa are același statut ca un angajat al MApN: „El încasează salariul de la Ministerul Apărării Naţionale. Nu este jucător profesionist, echipele profesioniste joacă în Liga I şi nu încasează bani de la bugetul unui minister. Nu încasează nimeni salarii nici de la primării”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Ce a declarat Adi Popa după dubla cu Chiajna: „Munca noastră trebuie răsplătită”

Adi Popa e de părere că CSA Steaua trebuie lăsată să promoveze în Casa Pariurilor Liga 1: „Am jucat pe teren, am câştigat meciurile pe teren, nu ne-a dat nimeni puncte, nu ne-a pus nimeni cu mâna în play-off, a fost meritul nostru, iar munca noastră trebuie răsplătită.

ADVERTISEMENT

Dacă administrativ sau juridic nu vom avea voie să promovăm, noi suntem obligaţi de meseria noastră de fotbalişti profesionişti şi sperăm să terminăm cât mai sus în clasament”, a declarat jucătorul lui CSA Steaua la finalul meciului cu Concordia Chiajna.

CSA Steaua se află pe locul patru în Casa Pariurilor Liga 2, cu cinci puncte peste Concordia Chiajna și la șase puncte de locul trei, ocupat de Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT