Sport

Mihai Stoica, mesaj puternic înainte de Rapid – FCSB! Peluza lui Gheorghe Mustață, implicată: „N-am fost singuri”

Mihai Stoica a transmis un mesaj puternic în rândul suporterilor FCSB înaintea derby-ului cu Rapid, sâmbătă, 9 martie, ora 20:00.
04.03.2024 | 17:22
Mihai Stoica mesaj puternic inainte de Rapid  FCSB Peluza lui Gheorghe Mustata implicata Nam fost singuri
Mihai Stoica cere mobilizare maximă înainte de Rapid - FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat la limită ultimele 3 partide din SuperLiga. Echipa lui Gigi Becali s-a impus cu Botoșani (3-2), Voluntari (2-1) și Petrolul (1-0) și și-a consolidat poziția în fotoliul de lider chiar înainte de intrarea în play-off. Ultimul test important al sezonului regulat pentru lider este derby-ul cu principala urmăritoare, Rapid, sâmbătă, 9 martie, ora 20:00.

Mihai Stoica, mesaj puternic înainte de Rapid – FCSB! Peluza lui Gheorghe Mustață, implicată

Deși a întâmpinat numeroase probleme, FCSB a reușit de fiecare dată să câștige în ultimele 3 partide. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a profitat deja de pasul greșit făcut de CFR Cluj, care a remizat cu Farul la Ovidiu, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Etapa ar putea fi perfectă pentru FCSB, dacă Rapid se împiedică pe „Ion Oblemenco” împotriva Universității Craiova, luni, 4 martie, ora 20:00. Mihai Stoica a transmis un puternic mesaj de mobilizare în săptămâna derby-ului cu Rapid.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB le-a mulțumit suporterilor pentru aportul din ultimele meciuri, în care jucătorii au avut reale probleme. „Recent, am avut momente dificile. Cu Botoșani, după ce am rămas în 10.

ADVERTISEMENT

„N-am fost singuri. Avem o peluză cât un stadion”

La Voluntari, când în prima jumătate a meciului parcă nu eram noi. Aseară, când în ultimele minute amintirea golului primit la Ploiești devenise vie… Dacă am fi fost singuri, e greu de crezut că le depășeam ușor.

Dar n-am fost singuri. Cu noi a fost Nordul. Acasă, a fost și T2. E greu să vă mulțumim în cuvinte, dar sunt convins că o vor face băieții sâmbătă. Prin atitudine.

ADVERTISEMENT

Cu determinarea cu care Florinel Coman făcea ieri sprint după sprint deși jucase 3 meciuri în 7 zile. 9 martie ora 20, Arena Națională, un nou episod. Avem o peluză cât un stadion. Și un avans care poate fi păstrat, sau chiar mărit!”, a scris Mihai Stoica pe contul personal de Facebook.

Gigi Becali a anunțat primul „11” al FCSB-ului cu Rapid: „Nu o să joace el. Mi s-a părut timid”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, cu 5 zile înaintea derby-ului cu Rapid, Gigi Becali a anunțat echipa de start pe care o va alinia FCSB. Conducerea „roș-albaștrilor” va efectua trei schimbări față de meciul cu Petrolul, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

„Nana mi s-a părut timid. Nu o să joace el. El încet încet ca să revină la puterea lui trebuie să joace câteva meciuri să capete încredere. A fost timid. El are calitate, driblează, dar trebuie mai multă încredere. Încet încet.

Cu Rapid o să joace Crețu. O să fie Ovidiu Popescu în locul lui Ngezana. După Olaru, Șut și Lixandru. Și în față se știe. Coman, Băluță și George (n.r. -Tavi Popescu)”.

(n.r. – deci în centru o să joace Ovidiu, nicio șansă pentru Chiricheș?) Nu… Cu Rapid? Eu așa cred. Să intre 20 de minute când avem un rezultat bun. Poate și cu Rapid. Dacă avem 2-0? Să intre când avem rezultat bun, două goluri diferență. 20-30 de minute și după aceea. După atâta timp?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru „X” la meciul Rapid - FCSB