Sport

Mihai Stoica, reacţie despre posibila plecare a lui Edi Iordănescu de la FCSB: “Abia a venit şi avem treabă!”

Mihai Stoica a reacţionat vis-a-vis de posibila plecare a lui Edi Iordănescu de la FCSB după fricţiunile pe care tehnicianul le are cu patronul Gigi Becali.
18.10.2021 | 22:17
Mihai Stoica reactie despre posibila plecare a lui Edi Iordanescu de la FCSB Abia a venit si avem treaba
ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a transmis primul mesaj public lui Edi Iordănescu prin care a spus că nu este de ajuns ca FCSB să câştige. Latifundiarul vrea ca echipa să joace spectaculos şi să aibă posesia în faţa tuturor adversarilor din campionat.

Gigi Becali i-a transmis lui Edi Iordănescu faptul că vrea să vadă spectacol în jocul FCSB-ului

FANATIK a scris despre scandalul iscat în luna septembrie între Edi Iordănescu şi Gigi Becali, când patronul i-a transmis antrenorului că vrea spectacol, nu victorii chinuite. Becali a fost extrem de iritat că FCSB a câştigat “doar” cu 3-2 în faţa Academicii Clinceni.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu i-a transmis patronului că îşi face bagajele dacă nu îi convine situaţia. În acel moment, Gigi Becali a bătut uşor în retragere şi nu a vrut ca scandalul să escaladeze, însă după succesul cu 3-0 în faţa celor de la Mioveni, patronul a avut primele reproşuri publice la adresa antrenorului:

Primele critici publice ale patronului: “Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia”

„E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase.

Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, Octavian Popescu”, a fost reacţia lui Becali la Realitatea.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Mihai Stoica: “Abia a venit și avem treabă!”

Reacţia patronului a adus în discuţie din nou posibila plecare a lui Edi Iordănescu de la FCSB, însă Mihai Stoica, managerul sportiv al vicecampioanei a ţinut să clarifice lucrurile într-o postare pe Facebook:

“Unii scriu ce ar vrea ei să se întâmple. Alții pleacă după fentă și pregătesc mari dezvăluiri care există doar în imaginația lor. Prin urmare, calmați-vă cu plecarea lui Edi. Abia a venit și avem treabă!”, a fost mesajul lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

FCSB, focar COVID! Meciul cu Farul, în pericol

Însă, FCSB are o altă problemă în momentul de faţă. La echipă este un adevărat focar şi meciul cu Farul Constanţa este în mare pericol să nu se dispute pentru că roş-albaştrii riscă să nu poată alinia 13 jucători pe foaia de joc.

Ultimul intrat pe lista jucătorilor testaţi pozitiv este Octavian Popescu. Chiar dacă este accidentat de mai mult timp şi nu a fost alături de grup, atacantul în vârstă de 18 ani a contractat virusul şi a intrat în izolare.

Criticile lui Gigi Becali sunt surprinzătoare în condiţiile în care FCSB vine după cinci victorii la rând în campionat, cea mai bună serie din actuala stagiune. Roş-albaştrii sunt pe locul doi, cu 24 de puncte.

  • 9 luni are Edi Iordănescu contract cu FCSB
  • 24 de puncte a adunat FCSB până acum în Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT