Sport

Mihai Stoica, reacție nervoasă după România – Andorra 4-0: ”Faulturi de țărănoi!”

Mihai Stoica a fost extrem de indignat de faulturile grosolane pe care le-au făcut oaspeții în meciul România - Andorra 4-0.
16.10.2023 | 00:18
Mihai Stoica reactie nervoasa dupa Romania  Andorra 40 Faulturi de taranoi
Mihai Stoica a fost extrem de indignat de faulturile grosolane pe care le-au făcut oaspeții în meciul România - Andorra 4-0. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au obținut o victorie categorică pe Arena Națională și au urcat pe primul loc în clasamentului Grupei I, profitând și de pasul greșit al Elveției. În acest moment, elevii lui Edi Iordănescu au șanse mari de calificare.

Mihai Stoica, cuvinte grele după România – Andorra 4-0

La finalul partidei România – Andorra 4-0, din etapa a 8-a din preliminariile Euro 2024, Mihai Stoica a fost iritat de intrările dure ale vizitatorilor, care au pus în pericol integritatea jucătorilor noștri.

ADVERTISEMENT

”Ăștia au venit să ne faulteze. Nu am mai văzut o echipă care să vină și să nu fie preocupată de minge. Pe Coman l-au făcut zob. Nu cred că a fost așa faultat în vreun alt meci. Și au fost faulturi de țărănoi!

Se vede că au alte preocupări. Nu s-a pus problema victoriei, ci s-a pus problema să ieșim sănătoși de pe teren. Despre mintea lor vorbește faza penalty-ului. Ești sălbatic? Evoluția a fost bună. Te uiți la Polonia – Moldova 1-1. Orice victorie e importantă.

ADVERTISEMENT

Eu apreciez victoria. Și am dat niște goluri frumoase. Stanciu a dat senzațional, Ianis Hagi și Coman au dat goluri senzaționale. Mulți jucători s-au prezentat foarte bine”, a declarat managerul general al FCSB, la Orange Sport.

De ce e important să terminăm pe locul 1

Florinel Coman a fost victima unui atac violent în prima repriză. Atacantul, care a reușit primul gol în tricoul naționalei la selecția cu numărul 10, a scăpat ca prin minune de o accidentare teribilă și a putut continua jocul.

ADVERTISEMENT

În acest moment, situația în Grupa I este foarte complicată, mai ales din cauza celor două partide pe care Israel nu le-a putut disputa acum în octombrie, pe teren propriu cu Elveția și în deplasare cu Kosovo.

Deși nu se știe încă exact când își va disputa Israelul cele două restanțe, FANATIK v-a prezentat în exclusivitate care e varianta în lucru aflată pe masa UEFA. Conform informațiilor site-ului nostru, cele două partide s-ar putea juca în luna noiembrie, înaintea ultimelor două etape din grupă, pe 12 și 15 noiembrie.

ADVERTISEMENT

În cazul în care vor merge la turneul final de pe primul loc, ”tricolorii” vor avea un avantaj uriaș. La tragerea la sorți programată pe 2 decembrie, la Hamburg, naționala lui Edi Iordănescu se va afla în una din primele două urne valorice!

ADVERTISEMENT