Fotbal international

Cele mai tari glume după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială. Neymar și dansurile sud-americane, în centrul atenției. Foto + Video

Croația a dat marea lovitură și a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială, iar internetul a explodat cu glume la adresa sud-americanilor.
09.12.2022 | 22:20
Croația a dat marea lovitură și a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială, iar internetul a explodat cu glume la adresa sud-americanilor. Sursă foto: Facebook Football Memes
ADVERTISEMENT

Vicecampioana mondială en-titre a dus partida la loviturile de departajare, iar acolo Dominik Livakovic a fost eroul croaților.

Glume pe seama Braziliei după înfrângerea în fața Croației

Așa cum era de așteptat eliminarea Braziliei în fața Croației i-a inspirat pe fanii de pretutindeni care au dat drumul glumelor pe rețelele de socializare. Celebrele dansuri ale jucătorilor sud-americani i-au inspirat cel mai mult pe suporteri.

ADVERTISEMENT

Două dintre cele mai publicate fotografii trucate sunt cu fotbaliștii lui Tite dansând în aeroportul din Doha înainte de a pleca din Qatar, dar și pe scările avionului care ar urma să-i ducă în Brazilia, dar fără marele trofeu.

Ajuns la 37 de ani, Luka Modric a dus în spate o bătăioasă reprezentativă a Croației, iar fanii îl prezintă într-un video cum le aruncă de mâncare jucătorilor brazilieni care dansează împreună cu Tite după un gol marcat Coreei de Sud, în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Un alt moment speculat la maxim de cei care s-au ținut de glume a fost legat de pisica care a apărut la conferința de presă a Braziliei dinaintea partidei și care a fost îndepărtată de ofițerul de presă. De această dată, felina reprezintă naționala Selecao, în timp ce bărbatul este prezentat ca fiind croat.

Fanii argentinieni au sărbătorit eșecul Braziliei

Istoria s-a repetat la Cupa Mondială, unde Croația a reușit din nou să elimine la loviturile de departajare Brazilia în sferturile de finală, la fel ca în 2018. Nici celebra Ivana Knoll, suporteră a Croației care a făcut furori pe stadioanele din Qatar, nu a ratat momentul de a râde de brazilieni.

ADVERTISEMENT

”Brasil whooooo?” (”Brazilia și mai cum?”), a scris bomba sexy pe Instagram, care a intrat live la finalul meciului din tribune și i-a ironizat pe foștii campioni mondiali, ducând mâna la ureche.

Fanii Argentinei s-au bucurat după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială și au sărbătorit la intrarea în stadion pentru meciul naționalei țării lor cu Olanda, din sferturile de finală, considerând ca favoriții vor merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Dominik Livakovic a fost din nou eroul Croaţiei şi a avut o contribuţie decisivă în calificarea selecţionatei lui Zlatko Dalic în semifinale. Portartul lui Dinamo Zagreb a parat penalty-ul executat de Rodrygo și a ajuns la patru lovituri apărate la turneul final.

ADVERTISEMENT