Sport

Mihai Stoica, replică dură pentru medicul naţionalei în “cazul Olaru”: “Am aflat din presă despre accidentare!”

Mihai Stoica i-a dat o replică dură medicului echipei naţionale, Claudiu Stamatescu, în "cazul Olaru". Managerul general de la FCSB a formulat un adevărat rechizitoriu împotriva medicului.
16.10.2023 | 18:22
Mihai Stoica replica dura pentru medicul nationalei in cazul Olaru Am aflat din presa despre accidentare
Mihai Stoica, replică dură pentru medicul naţionalei în "cazul Olaru": "Am aflat din presă despre accidentare!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului naţionalei României pentru meciul cu Andorra. “Tricolorii” au câştigat cu 4-0, dar cei de la FCSB, în frunte cu Gigi Becali au iscat o adevărată furtună în ceea ce îl priveşte pe mijlocaşul roş-albaştrilor.

Medicul naţionalei României: “Dacă l-ar fi lovit unul dintre «țărănoii» andorrani?”

Medicul echipei naţionale, Claudiu Stamatescu a avut o ieşire publică prin care a anunţat ce s-a întâmplat cu Darius Olaru şi că motivul pentru care nu a făcut parte din lot a fost o accidentare:

ADVERTISEMENT

”A lovit rău o minge pe finalul antrenamentului de vineri, și-a întins puțin ligamentul colateral intern la genunchi. Nimic serios, dar nici de neluat în seamă.

Sâmbătă a făcut antrenament normal și urma să avem feedback de la el, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește prezența lui în lot pentru meciul cu Andorra.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că la antrenamentul de sâmbătă a avut unele rețineri și a mai simțit o oarecare jenă în special când lovea mingea, și pentru că Olaru a spus că nu se simte 100%, în contextul în care se știa modul de joc foarte agresiv al andorranilor, s-a luat decizia de a-l proteja pentru a nu risca o accidentare serioasă.

încerc să-mi imaginez cam ce ar fi spus cei de la FCSB dacă Olaru ar fi jucat și unul dintre «țărănoii» andorrani, așa cum a spus MM Stoica, l-ar fi lovit pe Olaru la genunchi. Era foarte probabil că s-ar fi întâmplat asta, iar Olaru s-ar fi accidentat grav… Deci ar fi fost mai bine așa?!”, a spus Stamatescu pentru Gsp.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica îl ia la rost pe medicul naţionalei: “Ce ar fi să ne răspundă şi la următorul set de întrebări”

Mihai Stoica nu a rămas dator şi a formulat un set de întrebări pentru medicul echipei naţionale, spunând că cei de la FCSB au aflat din presă de această accidentare:

“Dacă tot s-a axat pe răspunsuri dl dr Stamatescu, ce ar fi să ne răspundă și la următorul set de întrebări?

ADVERTISEMENT

– De ce nu ne-ați informat vineri seara despre ce s-a întâmplat la antrenament?

– Dacă ați fost atât de ocupați vineri seara și n-ați avut timp/chef să-i trimiteți măcar un mesaj medicului nostru, de ce n-ați făcut-o sâmbătă dimineață?

– De ce n-ați luat decizia de a-l scoate din lot sâmbătă dimineață?

– De ce nu l-ați trimis la club după accidentare, oricât de “minoră” a fost?

– L-ați investigat și altfel, în afara consultului clinic, sau ați considerat că nu e cazul?

– De ce s-a mai antrenat sâmbătă, riscând să se agraveze presupusa accidentare? Dacă se poate, fără explicații puerile (antrenament fără intensitate etc)

– De ce vă lăudați cu “comunicarea” când n-ați considerat că ar trebui să apăsați câteva taste pentru a ne informa că jucătorul nostru s-a accidentat cu 2 zile în urmă și aflăm din presă despre celebrele voastre comunicate?

Dar despre ce “comunicare” vorbim, când selecționerul spune în conferință de presă că Olaru a călcat greșit, iar Dvs că a lovit rău o minge? Sau probabil a călcat greșit după ce a lovit rău mingea…”, se arată în postarea lui Mihai Stoica de pe Facebook.

ADVERTISEMENT
1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB - FC Voluntari