Sport

Mihai Stoica sare în apărarea lui Adrian Mititelu: „Ăia nu sunt suporteri care și-au sabotat echipa!”

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Adrian Mititelu și consideră că suporterii adevărați ai lui FC U Craiova nu sunt cei care au un război personal cu patronul.
08.02.2023 | 11:55
Mihai Stoica sare in apararea lui Adrian Mititelu Aia nu sunt suporteri care siau sabotat echipa
Mihai Stoica l-a remarcat pe Louis Munteanu înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a amintit și de gestul reprobabil făcut de unul dintre liderii de galerie ai oltenilor, FANATIK intrând în posesia videoclipului cu gestul șocant făcut de Andrei Preda.

Mihai Stoica sare în apărarea lui Adrian Mititelu

Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Adrian Mititelu, fiind de părere că adevărații suporteri ai lui FC U Craiova sunt cei care își încurajează echipa și nu care doresc să-l „pedepsească” pe patron prin gesturi care să afecteze echipa.

ADVERTISEMENT

„Suporter e o persoană care își susține echipa indiferent de ce se întâmplă. Ăia nu sunt suporteri care și-au sabotat echipa.

Se promovează în emisiuni personaje care se ușurează pe porțile casei patronului, iar nimeni văd că nu zice nimic.

ADVERTISEMENT

Până când nu o să se dea amenzi usturătoare celor care înjură, că se înjură mult prea mult pe stadioane, nimic nu o să se schimbe.

E ca atunci când s-au dat amenzi dure pentru mersul pe linia de tramvai”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Federația Franceză recunoaște un antrenor fără licență!”

Mihai Stoica a vorbit și despre situația lui Mihai Pintilii, analizând cazul lui Will Still, antrenorul fără licență a lui Stade Reims, care profesează în prima ligă din Franța, chiar dacă nu are licența de antrenor, iar clubul e amendat cu câte 25.000 de euro pentru fiecare meci al echipei. Totuși, rezultatele tehnicianului sunt notabile, de când a preluat echipa din luna octombrie, nu a pierdut niciun meci.

„Federația Franceză de Fotbal îl recunoaște pe Will Still, antrenorul lui Reims, care nu are licență, dar pentru care clubul plătește o amendă pentru fiecare meci al echipei.

ADVERTISEMENT

El e lăsat să antreneze în aceste condiții și are rezultate notabile. Pintilii are carnet de antrenor, dar nu e recunoscut în România. Are un carnet frumos, cu multe file”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT