Sport

Mihai Stoica, uimit de transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid: ”Cred că e o glumă!”

Portarul Horațiu Moldovan este așteptat luni la Madrid să facă vizita medicală și să semneze contractul cu gigantul Atletico.
22.01.2024 | 08:30
Mihai Stoica uimit de transferul lui Horatiu Moldovan la Atletico Madrid Cred ca e o gluma
Horațiu Moldovan va semna cu Atletico Madrid. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Moldovan este însă condamnat să fie rezerva lui Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume, slovenul fiind titularul din poarta lui Atletico de aproape 9 ani. Portarul naționalei României este deja anunțat ca rezervă de presa din Spania la meciul cu Sevilla din sferturile Cupei Regelui, de pe 25 ianuarie.

Mihai Stoica nu crede în trasferul lui Moldovan la Atletico Madrid

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a glumit pe seama transferului și așteaptă momentul în care Horațiu Moldovan va fi prezentat oficial la Atletico Madrid pentru a fi convins de mutare.

ADVERTISEMENT

”Nu îmi vine să cred. Cred că e o glumă. Nu știu dacă se face până nu văd. Pentru fotbalul românesc e o chestie extrodinară ca un fotbalist român să ajungă să joace la acel nivel. Atletico Madrid e una dintre primele 10 echipe ale lumii. Dar, vreau să îl văd semnând și atunci o să cred acest transfer”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Horațiu Moldovan pleacă luni să semneze cu Atletico Madrid

Transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, anunțat în exclusivitate de FANATIK, a prins contur în ultimele zile, după ce spaniolii s-au arătat dispuși să achite Rapidului clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă toate lucrurile vor decurge conform așteptărilor, portarul Rapidului și al echipei naționale va semna un contract pe patru ani și jumătate cu formația pregătită de Diego Simeone.

În primul sezon, Moldovan ar urma să aibă un salariu net de 800.000 de euro, care va crește progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare an.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan pleacă la Madrid cu un avion privat

Horațiu Moldovan a apărat pentru ultima oară poarta Rapidului, în victoria specataculoasă cu FCU Craiova, scor 4-3, în Giulești. Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului,  a oferit detalii despre negocierile cu Atletico Madrid și consideră că suma de transfer, 800.000 de euro,  este bună.

”Nu știu de ce considerați că 800.000 de euro este o sumă neapărat mică. Majoritatea dintre noi considerăm că 800.000 de euro nu este neapărat o sumă mică.

ADVERTISEMENT

Dacă transferul se perfectează, atunci Horațiu pleacă cu stil de aici. În clipa de față am primit doar informarea că sunt interesați să activeze clauza și urmează să negocieze cu jucătorul. Dacă pleacă o să încercăm să găsim o soluție să-i închiriem un avion privat, să vadă spaniolii cât de mult îl respectăm și noi și România. Iar el să meargă acolo cu stil”, a declerat Dan Șucu.

 

ADVERTISEMENT