Sport

Mihai Stoica, un nou atac la adresa lui Lucian Burchel, după ironia cu ”Arici Pogonici”: ”Am greșit și-mi prezint scuzele”

Cazul antrenorului Mihai Pintilii naște tot mai multe discuții, iar Mihai Stoica i-a mai oferit un răspuns ironic lui Lucian Burchel.
24.01.2023 | 16:45
Mihai Stoica un nou atac la adresa lui Lucian Burchel dupa ironia cu Arici Pogonici Am gresit simi prezint scuzele
Cazul antrenorului Mihai Pintilii naște tot mai multe discuții, iar Mihai Stoica i-a mai oferit un răspuns ironic lui Lucian Burchel. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

La scurt timp după victoria obținută de FCSB pe terenul lui Hermannstadt, managerul general al vicecampioanei României i-a cerut demisia șeful Școlii de Antrenori.

Lucian Burchel, ironizat de Mihai Stoica

Nervos din cauza faptului că Lucian Burchel l-a amenințat cu suspendarea pe Mihai Pintilii, care nu are licență de a antrena în SuperLiga, Mihai Stoica l-a ironizat pe cel care conduce Școala de Antrenori din cadrul FRF.

ADVERTISEMENT

”Cum poate să vorbească el de antrenorat dacă nu a antrenat niciodată? De unde ştie el care este pedagogia la o echipă? Că nu ştie! Eu nici nu știu cine e Burchel, eu dacă trec pe stradă nici nu-l recunosc și eu salut pe toată lumea.

Îi place să vorbească cu toată lumea, dacă îl sună Arici Pogonici… Burchel răspunde! Vom demonta tot ce a zis Burchel. Ar trebui să-și prezinte demisia chiar acum dacă are onoare. Pintilii de ce să fie suspendat? În calitate de ce? În calitate de delegat al echipei?”, spunea Mihai Stoica, în urmă cu mai puțin de 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, încă o ”înțepătură” pentru Burchel

Înțepăturile dintre cele două părți au continuat, iar oficialul de la FCSB a mai avut un nou atac la adresa lui Lucian Burchel. El a dezvăluit ironic că a descoperit că acesta a antrenat un sezon în Liga 3.

”Am spus aseară că Burchel nu ne poate da sfaturi pentru că n-a antrenat la seniori. Am greșit și-mi prezint scuzele. A antrenat. Liga 3. 2005-2006”, a postat Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Pintilii, susținut de Dumitru Dragomir

La finalul meciului Hermannstadt – FCSB 0-1, Mihai Pintilii i-a transmis şefului Şcolii de Antrenori că încearcă să-şi facă nume pe spatele lui şi a susţinut că niciun fost fotbalist cu meciuri la naţională nu a primit ajutor de la acesta.

Lucian Burchel a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că va sesiza Comisia de Disciplină în acest caz, considerând că Pintilii și-a pierdut controlul și a făcut mult rău cu declarațiile date în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Antrenorul fără licență de la FCSB şi-a găsit un susţinător în persoana lui Dumitru Dragomir. În noua emisiune moderată de Horia Ivanovici, PROFEŢIILE LUI MITICĂ, fostul şef al LPF consideră că lui Mihai Pintilii i se pun piedici din invidie.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT