Sport

Motivul pentru care Andrei Cordea nu a fost titular în Hermannstadt – FCSB: „Simțea că îl ține ceva!”

Mihai Stoica a explicat motivul pentru care Andrei Cordea nu a fost titular în meciul FCSB-ului cu Hermannstadt, scor 1-0.
23.01.2023 | 21:14
Motivul pentru care Andrei Cordea nu a fost titular in Hermannstadt  FCSB Simtea ca il tine ceva
Motivul pentru care Andrei Cordea nu a fost titular în Hermannstadt - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre cum a evoluat Deian Sorescu, dar și despre declarațiile dure ale lui Mihai Pintilii la adresa lui Lucian Burchel.

Motivul pentru care Andrei Cordea nu a fost titular în Hermannstadt – FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre motivul pentru care Andrei Cordea nu a fost titular în duelul dintre FCSB și Hermannstadt, dezvăluind că fotbalistul are o pubalgie, care nu îl lasă să evolueze la capacitate maximă.

ADVERTISEMENT

Totodată, MM Stoica a explicat și de ce Deian Sorescu și Andrea Compagno au fost schimbați la pauza meciului:

„A jucat bine Sorescu. Cordea nu a jucat din prima pentru că are o pubalgie care nu îl lasă să stea liniștit. Când sprintezi simți că te ține ceva.

ADVERTISEMENT

Sorescu nu poate să ducă un meci întreg și știam asta de la început. E un jucător pe care ne bazăm și care ne va ajuta cu certitudine. Crețu a intrat și el bine. S-a întâmplat să fie Compagno schimbat la Ploiești, dacă îmi aduc bine aminte”.

„Jucătorii de profilul lui, de aproape 2 metri, au nevoie de o perioadă să-și recapete ritmul și să nu uităm că el nu a jucat din minutul 2 al meciului cu Chindia. A fost o accidentare groaznică, și-a pus amprenta și asupra lui și asupra lui Olaru.

ADVERTISEMENT

Sorescu nu știa că are eșarfa aceea anti-Dinamo, i-a pus-o un fan de-al nostru, nici n-avea idee că o are acolo, nu a fost tentă ironică”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Burchel ar trebui să-și prezinte demisia chiar acum!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre Mihai Pintilii, atacându-l dur pe Lucian Burchel, căruia îi cere demisia din funcție: „Nu a fost deloc afectat! Nu știm ce vrea comisia, ce vrea Burchel. Avem avocat care se ocupă de asta.

ADVERTISEMENT

Era nervos aseară pentru că era meciul și că veneam după perioada asta. Nu e ușor după 2 săptămâni de pregătire. Toate ar fi fost în capul meu dacă nu ieșea bine, pentru că s-ar fi spus că n-am gândit bine cantonamentul.

A fost amuzantă declarația lui Pintilii. Cum să vorbească Burchel despre antrenori când el nu a antrenat niciodată vreo echipă”.

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori, i-a dat replica lui Mihai Pintilii în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Burchel nu are voie să vorbească despre antrenorat. Eu nici nu știu cine e Burchel, eu dacă trec pe stradă nici nu-l recunosc și eu salut pe toată lumea.

Burchel ar trebui să-și prezinte demisia chiar acum dacă are onoare. Pintilii de ce să fie suspendat? În calitate de ce? În calitate de delegat al echipei?”, a mai spus MM Stoica.


  • 1,82 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța! 

ADVERTISEMENT