Sport

Mihai Stoica vrea FCSB cât mai rapid în lupta la titlu: “Sunt şanse mari să ne apropiem!”

Mihai Stoica îşi doreşte ca FCSB să intre cât mai repede în lupta la titlu. Managerul mizează pe o remiză în derby-ul dintre Farul şi CFR Cluj.
23.01.2023 | 18:59
Mihai Stoica vrea FCSB cat mai rapid in lupta la titlu Sunt sanse mari sa ne apropiem
Mihai Stoica, salută galeria. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a început anul 2023 cu dreptul. Roş-albaştrii au câştigat cu 1-0 pe terenul lui Hermannstadt, într-o deplasare complicată şi sunt pe podium, la patru puncte de liderul Farul, înainte ca echipa lui Hagi să joace cu CFR Cluj.

Mihai Stoica vrea FCSB cât mai rapid în lupta la titlu: “Sunt șanse mari să ne apropiem!”

Managerul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a postat pe o reţea de socializare un mesaj optimist pentru fanii FCSB, prin care susţine că echipa sa poate intra rapid în lupta la titlu:

ADVERTISEMENT

”Ceața ne-a fost partener aseară. Tribunele arhipline nu prea s-au distins, dar Peluza Nord a acoperit fondul sonor. Am jucat pe un stadion splendid, dar – datorită prestației de excepție a ultrașilor noștri – ne-am simțit acasă.

Duminică, de la 19.00, pe Arena Națională, ne putem apropia la 1 punct de Farul (sau 2 dacă iese un X azi (n.r. în Farul – CFR Cluj), ceea ce n-ar fi rău deloc). Iar cu suportul pe care-l anticipăm, sunt șanse mari să ne apropiem”, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

FCSB, 11 victorii din ultimele 13 etape!

Roş-albaştrii ar fi avantajaţi de un egal între Farul şi CFR Cluj, înaintea duelului direct cu actualul lider. Astfel, roş-albaştrii se pot înscrie în lupta la titlu după un start mizerabil de campionat, în care play-off-ul a fost în pericol.

Dar, formaţia lui Mihai Pintilii a avut o parte a doua a sezonului senzaţională, cu 11 victorii şi 2 înfrângeri în ultimele 13 etape. Eşecurile au venit împotriva formaţiilor din Cluj, în deplasare cu “şepcile roşii” şi acasă cu liderul CFR.

ADVERTISEMENT

Echipa a renăscut sub comanda lui Pintilii! Antrenorul are probleme cu licenţa

În tur, FCSB a pierdut clar duelul cu Farul Constanţa. Echipa lui Gică Hagi s-a impus la Ovidiu cu 1-3. Însă, roş-albaştrii a arătat o altă faţă în ultimele 15 etape şi a revenit în lupta la titlu graţie victoriilor succesive.

Echipa a renăscut sub comanda lui Mihai Pintilii. Dar omul care a revitalizat FCSB are probleme din cauza faptului că nu deţine licenţa de antrenor. Încă de la plecarea în cantonamentul din Antalya, între Pintilii şi Lucian Burchel, directorul Şcolii de Antrenori, este un adevărat război rece.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a avut un discurs dur la adresa lui Burchel după victoria cu Hermannstadt, spunând că nu îl interesează nici dacă va fi suspendat pentru trei ani.


  • 1,82 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța! 

ADVERTISEMENT
Tags: