Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoichiță, analiza „jucătorului-problemă” de la FCSB. „Îl cunosc de la loturile de juniori”

Mihai Stoichiţă a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre Eduard Radaslavescu, cel care a ratat două ocazii uriaşe pentru FCSB în meciul cu Farul Constanţa, scor 1-1.
08.02.2024 | 20:37
Mihai Stoichita analiza jucatoruluiproblema de la FCSB Il cunosc de la loturile de juniori
Mihai Stoichiță, analiza „jucătorului-problemă” de la FCSB. „Îl cunosc de la loturile de juniori”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat în prelungiri o victorie importantă cu Farul Constanţa. Roş-albaştrii au condus cu 1-1, dar au fost egalaţi dintr-un penalty acordat cu ajutorul VAR, nu înainte să rateze două şanse uriaşe prin Radaslavescu.

Mihai Stoichiță, analiza „jucătorului-problemă” de la FCSB: “A fost o promisiune foarte mare!”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a declarat la FANATIK SUPERLIGARadalavescu nu ar trebui etichetat din cauza ratărilor cu Farul Constanţa, dar remarcă scăderea abruptă în evoluţii a jucătorului în vârstă de 19 ani:

ADVERTISEMENT

“Fotbaliştii simt, în momentul în care sunt în teren ştiu cine poate ajunge mai uşor la poarta adversă. Pe Radaslavescu îl cunosc mai bine ca voi, a fost ani şi ani de zile la echipele naţionale. 

A fost o promisiune foarte mare pe vremea în care juca la Gică Hagi. A jucat şi s-a calificat la European cu cei mai mari ca el, 2003. Era titular, a fost o promisiune. Nu cred că a greşit FCSB că l-a luat.

ADVERTISEMENT

“Foarte mulţi jucători tineri sunt racolaţi prea devreme şi nu evoluează”

El are o problemă de evoluţie. A scăzut foarte mult. El dădea goluri la echipele naţionale, era spectaculos. Foarte mulţi jucători tineri sunt racolaţi prea devreme şi nu evoluează.

Dă-l la Divizia B, să înveţe jocul. Îl etichetăm pentru cele 12 minute? De exemplu, la ambele echipe au fost jucători de 16 ani şi jumătate sau 17 ani. Vi se pare Radaslavescu un jucător terminat?

ADVERTISEMENT

M-aş bucura să se ducă în altă parte şi să iasă în evidenţă. “, a spus Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, la FANATIK SUPERLIGA.

Radaslavescu, transferat pe 750.000 de euro de la Hagi!

Eduard Radaslavescu a fost transferat de FCSB în vara anului 2022 de la Farul Constanţa. Gigi Becali a plătit 750.000 de euro pentru transferul tânărului jucător, care se anunţa o mare promisiune.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul a evoluat puţin la FCSB, iar Gigi Becali a fost de acord să îl împrumute la Botoşani sau Hermannstadt. Dar jucătorul a refuzat ambele variante şi a ales să rămână alături de roş-albaştrii.

Mihai Stoichiță, analiza „jucătorului-problemă” de la FCSB. „Îl cunosc de la loturile de juniori”

ADVERTISEMENT