Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoichiță l-a certat pe Borza în fața vestiarului. „Băi, băiete, ai greșit!” Cum a reacționat rapidistul

Andrei Borza a fost băgat în ședință de Mihai Stoichiță. Fundașul Rapidului a fost mustrat la naționala U19 pentru escapada de la Iași.
21.03.2024 | 11:25
Mihai Stoichita la certat pe Borza in fata vestiarului Bai baiete ai gresit Cum a reactionat rapidistul
Mihai Stoichiță l-a certat pe Borza în fața vestiarului. „Băi, băiete, ai greșit!” Cum a reacționat rapidistul. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Borza, fotbalist convocat de Adrian Dulcea la naționala U19 pentru Turul de Elită, ultima etapă a calificărilor înainte de Euro, a fost certat de Mihai Stoichiță. Motivul, escapada de la Iași a fundașului.

Borza, certat de Mihai Stoichiță la naționala U19: „Vrea să arate că a fost un accident”

Andrei Borza (18 ani) a fost băgat în ședință de Mihai Stoichiță. Directorul Comisiei Tehnice de la Federația Română de Fotbal l-a certat pe fotbalistul Rapidului de față cu colegii săi de la naționala U19.

ADVERTISEMENT

Totuși, Borza a și primit încurajări de la Stoichiță, după ce fundașul stânga a petrecut cu Alexandru Albu, în club, la Iași, după ce echipa lor pierduse cu 1-3 meciul cu Poli. Pentru acea escapadă, internaționalul U19 a fost trecut de Bergodi pe banca de rezerve.

„Am vorbit cu Borza și i-am zis de față cu toți. Băi, băiatule, ai greșit. Ai ocazia să le arăți tuturor că tu ești altfel. O greșală la vârsta ta este inerentă. A făcut-o totată lumea la vârsta lui.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Ce a zis Borza?) Da, dădea din cap, m-a aprobat. Nu era spășit. Era un om care chiar vrea să arate că a fost un accident. M-a bucurat tare mult. I-am spus exact așa: Tu ai greșit, dar să nu te descurajeze faptul că te-au ținut pe margine. Asta e amenda pe care ai primit-o.

Mie mi se pare un copil extraordinar acest Borza. D-aia l-a și luat Rapid. Își asigură U21 încă doi ani de acum înainte, patru ani, de fapt. Un post pe care noi suntem deficitari, găsim foarte greu fundași stânga”, a declarat Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Borza la Rapid

Andrei Borza joacă la Rapid de la începutul acestui sezon. Fundașul stânga a fost transferat de la Farul, în schimbul sumei de 800.000 de euro. Dan Șucu a dezvăluit la „Suflet de Rapidist” toate detaliile mutării.

„Aveam deja discuţia făcută de Victor (n.r. Angelescu), cu acceptul domnului Hagi, în ceea ce priveşte negocierea cu jucătorul, cu Borza. În seara jocului cu Ploieştiul aveam acceptul jucătorului, repet, cu acceptul domnului Hagi.

ADVERTISEMENT

Luni am mers acolo, am negociat transferul cu domnul Hagi. A durat o jumătate de oră, lucrurile au mers foarte repede. Ne-a transmis că este jucătorul nostru, apoi a mers la antrenament şi mi-a spus că seara îl avem la Bucureşti.

Marţi a făcut vizita medicală, miercuri a semnat contractul şi dacă nu mă înşel, vineri a fost meciul. A jucat chiar împotriva Farului”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate pentru FANATIK. 

Borza, ESCAPADA si la echipa nationala! | DEZVALUIREA ULUITOARE facuta la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT