Fotbal intern

Mihai Teja a prefațat meciul contra celor de la FCSB: „Nu ne este deloc frică!”

12.09.2020 | 09:59
Mihai Teja a prefatat meciul contra celor de la FCSB Nu ne este deloc frica
ADVERTISEMENT

Comentând media de trei goluri pe meci a echipei lui Gigi Becali, Mihai Teja, tehnicianul lui FC Voluntari, a declarat că pentru fotbaliștii săi cea mai bună defensivă va fi atacul în jocul de sâmbătă contra FCSB, din runda cu numărul trei a campionatului.

“Cea mai bună apărare este atacul. Important este să ajungem să le punem probleme, să dăm goluri ca să putem câştiga. Noi respectăm echipa adversă, are jucători de mare calitate, jucători de echipă naţională, însă niciodată nu ne va fi frică. Vom intra pe teren şi vom da maximum. Mentalitatea noastră asta trebuie să fie la fiecare meci”, a declarat antrenorul.

ADVERTISEMENT

“Şansele noastre cu FCSB sunt foarte mari. Ne batem de la egal la egal cu ei. Întâlnim un adversar puternic care se bate pentru Europa, dar am încredere în jucătorii mei, în grupul acesta şi în ceea ce lucrăm la antrenamente. Încercăm să câştigăm punct sau puncte.

Mihai Teja cere întăriri: „Nu sunt mulțumit de transferuri”

FCSB este cea mai bună echipă a momentului din punctul meu de vedere, este într-o formă maximă. Noi n-avem voie să ne relaxăm. E clar că va fi foarte dificil”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui FC Voluntari vrea să mai aducă jucători la echipă, deoarece nu e mulțumit de lot: “Este greu, pentru că bugetul nostru s-a diminuat foarte mult. Au plecat 14 jucători şi au venit 2-3. Cred că lotul trebuie suplimentat, însă bugetul este mic şi încercăm să obţinem maximum cu ce avem.

Eu nu sunt mulţumit de transferurile de până acum, îmi doresc mai multe, pentru că vreau un lot mai bun din punct de vedere al numărului şi al calităţii. Avem nevoie de atacanţi, mijlocaşi… sunt mai multe posturi de acoperit”.

ADVERTISEMENT

” E greu să se impună în meciuri cu FCSB, Craiova…”

Dar deocamdată noi suntem cu juniorii, cu cei care au evoluat în Liga a III-a. Ei au calitate, dar e greu să se impună în meciuri cu FCSB, Craiova, Sepsi şi aşa mai departe”, a declarat Teja.

Chestionat dacă Adrian Popa ar putea fi jucătorul lui FC Voluntari, antrenorul a spus: “Nu ştiu ce şanse sunt ca el să joace la Voluntari. Trebuie întrebată conducerea. El se antrenează cu noi pentru că îşi doreşte să plece în străinătate. Vom vedea ce se întâmplă”.

ADVERTISEMENT

Formația FC Voluntari va juca sâmbătă, de la ora 21:00, pe teren propriu contra lui FCSB, într-un meci ce contează pentru runda cu numărul 3 a Ligii I.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,17 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT