Sport

Miracolul care nu trebuia să se întâmple! Real Madrid a semnat cu un alt antrenor la începutul sezonului: “Totul a fost parafat, dar apoi l-am sunat pe Florentino Perez!”

Real Madrid s-a calificat în finala Champions League după o nouă remontada spectaculoasă, de această dată în faţa celor de la Manchester City. Însă, la începutul sezonului, echipa trebuia să aibă un alt antrenor.
05.05.2022 | 12:09
Miracolul care nu trebuia sa se intample Real Madrid a semnat cu un alt antrenor la inceputul sezonului Totul a fost parafat dar apoi lam sunat pe Florentino Perez
Carlo Ancelotti, sărbătorind titlul cu Real Madrid
ADVERTISEMENT

Real Madrid va juca din nou în finala UEFA Champions League. La fel ca în 2018, adversar va fi Liverpool, “galacticii” reuşind atunci să se impună cu 3-1. Însă, această calificare miraculoasă nu era posibilă fără Carlo Ancelotti pe banca tehnică.

Miracolul care nu trebuia să se întâmple! Real Madrid a semnat cu Max Allegri la începutul sezonului

Italianul a revenit pe Santiago Bernabeu la începutul sezonului, înlocuindu-l pe Zinedine Zidane. Real Madrid ar fi trebuit să aibă un alt antrenor pentru că a ajuns la un acord şi chiar a parafat actele cu Max Allegri.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru revista GQ, Allegri a spus că a semnat cu Real Madrid, însă în următoarea zi l-a sunat pe Florentino Perez să îi spună că inima îl cheamă înapoi la Juventus, de unde avea ofertă:

“Totul a fost parafat cu Real Madrid. Apoi, dimineaţa, l-am sunat pe preşedinte (n.r. Florentino Perez) şi i-am spus că nu voi mai merge la Madrid pentru că am ales Juventus. A apreciat cuvintele mele. Juventus m-a căutat şi nu am avut dubii.

ADVERTISEMENT

“Am refuzat Real Madrid de două ori. Prima dată a fost când mi-am prelungit contractul cu Juventus”

La nivel profesional ar fi fost cel mai înalt punct: Milan, Juventus, Real Madrid. Dar, în viaţă nu poţi să le ai pe toate şi sunt foarte fericit că am antrenat Milan timp de patru ani şi acum sunt de şase sezoane la Juventus.

Am refuzat Real Madrid de două ori. Prima dată a fost când mi-am prelungit contractul cu Juventus. Atunci i-am spus lui Florentino Perez că mi-am dat cuvântul lui Andrea Agnelli”, a povestit Allegri.

ADVERTISEMENT
Max Allegri
Max Allegri, antrenorul lui Juventus

După refuzul lui Allegri, Perez l-a ales pe Ancelotti!

Astfel, Florentino Perez s-a reorientat spre Carlo Ancelotti, antrenor la Everton. Anterior, Ancelotti a mai antrenat pe Bernabeu între 2013 şi 2015, reuşind să câştige toate trofeele posibile, mai puţin titlul de campion.

A reuşit acest lucru în actuala stagiune, devenind singurul antrenor din lume care câştigă campionatul în cele cinci mari ligi ale Europei: Italia, Spania, Anglia, Franţa şi Germania. Ancelotti a condus echipa într-o nouă finală a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Real Madrid, parcurs miraculos în fazele eliminatorii

Iar Real Madrid a reuşit un parcurs miraculos în fazele eliminatorii. A reuşit să întoarcă de fiecare dată soarta calificării în final de meci cu PSG, Chelsea şi Manchester City pentru o nouă calificare în ultimul act.

  • 5 finale de Liga Campionilor are Carlo Ancelotti
  • 62 de ani are tehnicianul Realului 

 

ADVERTISEMENT