Life

Mircea Badea, comparație inedită cu Zlatan Ibrahimovic. Mihai Gâdea a reacționat imediat

Mircea Badea a făcut senzație pe Instagram cu ultima imagine publicată. S-a comparat cu Zlatan Ibrahimovic și-a stârnit reacții diverse.
08.08.2023 | 20:36
Mircea Badea comparatie inedita cu Zlatan Ibrahimovic Mihai Gadea a reactionat imediat
Imaginile cu care Mircea Badea face senzație pe internet. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea se laudă cu un trup de invidiat, la propriu și la figurat. Prezentatorul de la Antena 3 s-a fotografiat la plajă și a publicat imaginea pe Instagram, comparându-se cu celebrul Zlatan Ibrahimovic. Mihai Gâdea și Adina Halas au reacționat.

Mircea Badea s-a comparat cu Zlatan Ibrahimovic

Mircea Badea și Carmen Brumă reprezintă un model de urmat pentru mulți tineri din România. Nu doar pentru familia pe care au format-o, dar și pentru stilul de viață pe care îl au. Cuplul are mare grijă la ce mănâncă, iar sportul a devenit un obicei permanent.

ADVERTISEMENT

Astfel, în timp ce Carmen Brumă își permite să pozeze nud, prezentatorul de la Antena s-a fotografiat în piscină, cu abdomenul atent lucrat la sală și mușchii la vedere. Ulterior, el a publicat imaginea pe internet, dar nu oricum.

Mircea Badea a folosit pentru comparație o poză cu Zlatan Ibrahimovic și a făcut senzație. Alături, el a adăugat și descrierea: „Ai, n-ai mingea, dai la poartă!”. Până la această oră, internauții care îl urmăresc l-au „răsplătit” cu 2425 de like-uri, iar prietenii, virtuali și nu numai, au reacționat în comentarii.

ADVERTISEMENT

Printre cei care și-au dat cu părerea se numără chiar Mihai Gâdea, care a scris: „Înnebunesc!”. „Biness. Ce”, i-a transmis și Adina Halas, fosta lui asistentă de la emisiunea de noapte și cea mai bună prietenă a lui Carmen Brumă.

mircea badea Zlatan Ibrahimovic piscină plajă abdomen frunze
Imaginile în care Mircea Badea s-a comparat cu Zlatan Ibrahimovic.
Sursa foto: Instagram

Și dacă trupul i se aseamănă mult cu cel al fotbalistului, Mircea Badea nu-și poate compara și popularitatea cu cea a acestuia. În prezent, Zlatan Ibrahimovic este urmărit pe Instagram de 62 de milioane de oameni.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă aproximativ de două ori mai mulți decât întreaga popularitate a țării noastre. În schimb, prezentatorul de la Antena 3 CNN nu se poate lăuda decât cu 52.000 de urmăritori pe platforma de social media.

Metoda de slăbit a prezentatorului

În trecut, în cadrul emisiunii În gura presei, Mircea Badea, în stilul său caracteristic, a dezvăluit cea mai simplă metodă de slăbit pe care o știe. „Asta este preocuparea: cu slăbitul. Poate recomandarea ar fi… nu mai mânca atâta.

ADVERTISEMENT

Poate este o idee proastă, dar la asta mă gândesc. Nu mă pricep, dar așa mi-a venit în cap. Vrei să slăbești? Mănâncă mai puțin. Se tot pune întrebarea, ‘Ce trebuie să mănânci pentru a slăbi?’. Păi aceasta este ideea: sa nu mai mănânci așa mult”, le-a spus prezentatorului telespectatorilor de la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT