Sport

Mircea Lucescu, înainte de confruntarea şoc cu Bayern: “O maşinărie programată să câştige!”

Mircea Lucescu are unul dintre cele mai dificile meciuri ale sezonului. Dinamo Kiev joacă miercuri, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Bayern Munchen, în Champions League.
28.09.2021 | 22:45
Mircea Lucescu inainte de confruntarea soc cu Bayern O masinarie programata sa castige
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev este lider în Ucraina, iar Mircea Lucescu speră ca în acest sezon echipa să reuşească mai mult în Champions League. În prima etapă, VAR-ul i-a răpit lui “Il Luce” o victorie uriaşă cu Benfica.

În etapa secundă, Mircea Lucescu are o misiune foarte dificilă, împotriva lui Bayern Munchen. “Bavarezii” au spulberat Barcelona pe Camp Nou în prima etapă şi sunt una dintre formaţiile creditate cu mari şanse la trofeu.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, înainte de confruntarea şoc cu Bayern

Înaintea meciului, “Il Luce” şi-a lăudat adversara, spunând despre Bayern că este “o maşinărie programată să câştige”:

“Bayern arată ca o maşinărie care obţine rezultate şi este programată să câştige. Are cei mai buni jucători din campionatul german, sunt jucători cu multă experienţă şi mult talent. 

ADVERTISEMENT

Le cer jucătorilor să părăsească terenul cu fruntea sus la finalul meciului, cu gândul că au făcut tot ce a fost posibil şi imposibil. Şi ca ei să nu fie ruşinaţi de munca depusă. 

“Bayern este cea mai puternică formaţie din Champions League în acest an”

Bayern este cea mai puternică formaţie din Champions League în acest an şi au o şansă foarte mare să câştige competiţia. O echipă echilibrată, în special din punct de vedere fizic, cu jucători puternici şi talentaţi. 

ADVERTISEMENT

Este important pentru noi că suntem în Champions League şi putem juca cu astfel de echipe. Este visul nostru”, a spus Lucescu la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Mircea Lucescu a vorbit şi despre absenţa lui Vitaly Buyalski, una dintre marile absenţe ale celor de la Dinamo Kiev pentru acest meci:

ADVERTISEMENT

“Este o mare pierdere. Este unul dintre jucătorii noştri de top, un lider. Se comportă foarte bine în atac şi chiar mai bine în apărare, cu multe intercepţii. În timpul pregătirii acestui meci împotriva lui Bayern, a fost un jucător foarte important pentru noi.”

“Nu vreau să îmi aduc aminte de acel meci pentru că a fost o eliminare încă din primele minute”

Întrebat dacă actuala echipă a lui Bayern este mai puternică decât cea din urmă cu câţiva ani antrenată de Pep Guardiola pe care a întâlnit-o în perioada Şahtior, Lucescu a răspuns:

“Nu vreau să îmi aduc aminte de acel meci pentru că a fost o eliminare încă din primele minute. Însă, în termeni de joc, actuala echipă a lui Bayern este mai puternică”

La meciul de care au amintit jurnaliştii, Bayern – Şahtior, disputat în 2015, Mircea Lucescu suferea una dintre cele mai dure înfrângeri din carieră. “Bavarezii” s-au impus cu 7-0.

 

ADVERTISEMENT
Tags: