Sport

Mircea Rednic, deziluzionat după Voluntari – Dinamo 2-1: „Simt o dezamăgire! Puteam mai mult”

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a recunoscut că este deziluzionat după înfrângerea „câinilor” de la Voluntari, partidă în care echipa sa a condus.
22.11.2021 | 22:42
Mircea Rednic deziluzionat dupa Voluntari  Dinamo 21 Simt o dezamagire Puteam mai mult
ADVERTISEMENT

Tehnicianul „alb-roșilor” este de părere că jucătorilor le lipsește încrederea și că încă se mai fac greșeli mari pe fază defensivă, însă vede o îmbunătățire a jocului.

Mircea Rednic crede că Dinamo se mai poate lupta pentru evitarea retrogradării, însă le cere elevilor săi să fie mult mai concentrați la următoarele meciuri, pentru a obține puncte.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, deziluzionat după Voluntari – Dinamo 2-1

Mircea Rednic a recunoscut că este deziluzionat după înfrângerea lui Dinamo de la Voluntari, partidă în care „câinii” au preluat conducerea partidei încă din startul meciului, după o execuție superbă a lui Deian Sorescu.

În cele din urmă, ilfovenii au întors scorul, mai întâi Vadim Rață a egalat în minutul 19, pentru ca Ion Gheorghe, fotbalist crescut de Dinamo, să stabilească scorul final în minutul 89.

ADVERTISEMENT

„Sunt dezamăgit ținând cont de felul în care am început jocul. Am reușit să înscriem, după care, la fel ca la meciurile trecute, pierdem o minge și rămânem descoperiți primind gol. Puteam mai mult!

Repriza a doua a fost echilibrată, dar avem mingea, începem să filosofăm și luăm gol. Ca aspect al jocului a fost mai bine, am alergat, dar au fost multe momente în care nu ne-am regăsit și se vede lipsa omogenității”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Dacă aș câștiga, e clar că n-aș mai schimba!”

Mircea Rednic a continuat și a spus că este nevoie de mai multă concentrare pentru a obține puncte prețioase în vederea luptei pentru evitarea retrogradării:

„Ce mi-a plăcut azi a fost axul central, fundașii laterali au fost mult mai bine, păcat de acea eroare unde nu trebuia să se mai complice, trebuia să dea mingea în tribune, cum a făcut și Tamaș, nu stai să te gândești.

ADVERTISEMENT

Am irosit multe contraatacuri, care la faza golului a fost simplu și ne-a ieșit bine. E clar că aici e postul lui Deian, acolo poate să ajute Dinamo.

Trebuie exersat mai mult pentru că au fost momente când am greșit la ultima pasă. Trebuie continuitate, să fim mai responsabili, mai ambițioși să facem mai mult efort și să nu fim individualiști”.

„Atât ne mai trebuia, să pierdem și puncte. Important acum e să strângem puncte, pentru că trec meciurile și punctele nu se adună.

Dacă aș câștiga, e clar că n-aș mai schimba, dar dacă schimb ori nu sunt unii jucători apți din punct de vedere medical… sper ca mai devreme să fie toți apți și să ne ajute.

Ținând cont de ce s-a întâmplat în ultimii ani, s-a format un grup bun la Voluntari în jurul lui Tamaș, s-a format un sistem care nu e spectaculos, dar care e eficace.”, a încheiat „Puriul”.

În urma rezultatului, Dinamo rămâne pe locul 15 din Liga 1, cu 8 puncte, la patru puncte distanță de Academica Clinceni, ultima clasată din campionat.

  • 59 de ani are Mircea Rednic
ADVERTISEMENT