Sport

Marius Șumudică, gest la adresa șeicilor la golul marcat de Alexandru Mitriță. Cristiano Ronaldo, reușită excepțională din lovitură liberă. Video

Alexandru Mitriță a marcat un gol în Arabia Saudită, iar Marius Șumudică a făcut gesturi surprinzătoare în direcția șeicilor lui Al Raed.
18.03.2023 | 23:24
Marius Sumudica gest la adresa seicilor la golul marcat de Alexandru Mitrita Cristiano Ronaldo reusita exceptionala din lovitura libera Video
Mijlocașul Alexandru Mitriță a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Al Raed, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formația Al Shabab, în etapa a 21-a a campionatului Arabiei Saudite. Sursă foto: Twitter @alraedclub
ADVERTISEMENT
18-03-2023
21:29

Cristiano Ronaldo, gol de excepție pentru Al Nassr

Atacantul Cristiano Ronaldo a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Al Nassr, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 2-1, în fața formației Abha, în etapa a 21-a a campionatului Arabiei Saudite.

Superstarul portughez a înscris golul de 1-1 în minutul 78 cu un șut în forță din lovitură liberă de la 35 de metri. Surprinzător, Ronaldo l-a lăsat pe brazilianul Anderson Talisca să execute penalty-ul din minutul 86 prin care Al Nassr a obținut victoria.

18-03-2023
20:46

Cicâldău a ratat penalty decisiv în Emiratele Arabe

Mijlocașul Alexandru Cicâldău a ratat un penalty în partida pe care echipa sa, Ittihad Kalba, a terminat-o la egalitate, acasă, scor 1-1, cu formația Al Wasl, în etapa a 20-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Internaționalul român, care a fost integralist, și-a asumat responsabilitatea executării loviturii de la 11 metri din minutul 90+13, dar șutul său a fost parat de portarul Khaled Saif Hamad Ali Al Senani.

Gazdele au deschis scorul prin Brian Ramirez (3), oaspeții reușind egalarea prin Fabio Lima (17, penalty). După această remiză, Ittihad Kalba se află pe locul 8, cu 26 de puncte.

18-03-2023
20:35

Mitriță a marcat, Șumudică s-a bucurat

Mijlocașul Alexandru Mitriță a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Al Raed, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formația Al Shabab, în etapa a 21-a a campionatului Arabiei Saudite.

Fotbalistul român a înscris golul de 2-0 în minutul 37, spre bucuria antrenorului Marius Șumudică, care a făcut gesturi de bucurie spre șeicii aflați la tribuna oficială. Mitriță a jucat până în minutul 61, în timp ce Silviu Lung jr. a fost integralist la Al Raed.

Primul gol al trupei tehnicianului român a fost semnat de Julio Tavares (25), în timp ce pentru Al Shabab au marcat Krychowiak (58) și Boupendza (75).

În urma acestui rezultat, Al Raed se află pe locul 9 în clasament, cu 25 de puncte.

18-03-2023
15:58

Olăroiu, victorie la scor de forfait

Echipa Al Sharjah, antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, pe teren propriu, scor 3-0, formația Al Bataeh, în etapa a 20-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Djaniny (7, 72) și Caio (41).

Într-un alt meci din etapa a 20-a, echipa Al Jazira, cu Florin Tănase pe teren din minutul 69, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Ajman. Oaspeți au deschis scorul după autogolul lui Abdalla Saleh (85), dar gazdele au egalat prin Walid Azarou (90).

În urma acestor rezultate, Al Sharjah se află pe locul 5, cu 38 de puncte, în timp ce Al Jazira ocupă poziția a 7-a, cu 34 de puncte.

17-03-2023
15:15

Cosmin Contra, a doua victorie consecutivă pe banca lui Damac

Cosmin Contra a readus-o pe Damac pe linia de plutire după ce a preluat banca saudiților la începutul lunii. După ce a debutat cu o victorie împotriva lui Al-Tai, Cosmin Contra a înregistrat un nou triumf la Damac, de această dată în fața celor de la Al Batin, în etapa 21 din Pro Saudi League, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost înscris de Al Ammar în minutul 6. 

Astfel, Damac a urcat pe locul 7 în campionat, cu 28 de puncte în 21 de partide și a depășit-o pe Al Tai în clasament. Echipa antrenată de Mirel Rădoi se află pe locul 8 în ierarhie, cu 26 de puncte în tot atâtea partide

Formația fostului selecționer al naționalei României venea după o înfrângere pe teren propriu, scor 1-3, cu Damac, aflată la prima partidă cu antrenorul Cosmin Contra pe banca tehnică.

Mirel Rădoi, remiză norocoasă în Arabia Saudită

Primul meci al etapei a 21-a a campionatului Arabiei Saudite le-a adus față în față pe Al Khaleej și Al Tai, iar formația lui Mirel Rădoi a reușit să smulgă cu mult noroc un punct și asta datorită unui autogol hilar al portarului gazdelor.

ADVERTISEMENT

Al Khaleej a fost echipa care a dominat prima repriză din toate punctele de vedere și a intrat la pauză cu 2-0. Prima reușită i-a aparținut albanezului Sokol Cikalleshi (13), după o gafă uriașă în defensiva lui Al Tai.

Chiar înainte de fluierul pauzei, în minutul 45+3, Hamad Abdan Al Abdan a mărit avantajul gazdelor după o fază frumos construită. Repriza a doua a fost o cursă de urmărire făcute de Al Tai în încercarea de a întoarce soarta partidei.

ADVERTISEMENT

Intrat de doar șapte minute pe teren, Fahad Al Johani a redus din deferență și a aprins speranțele oaspeților. Golul egalizator a venit în minutul 90+3, atunci când portarul brazilian al gazdelor, Douglas Friedrich, încurcat și de un coechipier, și-a băgat mingea în poartă.

În urma acestui rezultat de egalitate, trupa lui Mirel Rădoi a urcat pe locul 7 în clasament, cu 26 de puncte, și pentru moment pare scăpată de grijile luptei la evitarea retrogradării în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Weekend plin pentru românii din Golf

Tot în etapa a 21-a din campionatului Arabiei Saudite, echipa lui Cosmin Contra, Damac, va întâlni pe teren propriu, vineri, 17 martie, de la ora 15:00, formația Al Batin, în timp ce Marius Șumudică, care a lăsat să se înțeleagă că se gândește la retragerea din fotbal, va da piept cu fosta sa formație.

Al Raed, unde joacă Silviu Lung jr. și Alexandru Mitriță, primește vizita lui Al Shabab, într-o partidă programată sâmbătă, 18 martie, de la ora 19:30. În același timp va evolua și trupa lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, care întâlnește acasă pe Abha.

ADVERTISEMENT

Meciuri interesante sunt așteptate și pentru cei patru români din Emiratele Arabe Unite. În etapa a 20-a sunt programate partidele Bani Yas – Dibba Al Fujairah (vineri, ora 15:45), Ajman – Al Jazira (sâmbătă, ora 15:45), Al Sharjah – Al Bataeh (sâmbătă, ora 15:45) și Ittihad Kalba – Al Wasl (sâmbătă, ora 18:30).

ADVERTISEMENT
Tags: