Sport

Video. Numai lui Rădoi i se putea întâmpla! Avea 3-0 în minutul 30, dar… Faza halucinantă din minutul 90+10

Echipa lui Mirel Rădoi a suferit o înfrângere surprinzătoare pe terenul ultimei clasate din Arabia Saudită, deși în minutul 30 conducea cu 3-0.
10.05.2023 | 21:50
Video Numai lui Radoi i se putea intampla Avea 30 in minutul 30 dar Faza halucinanta din minutul 9010
Echipa lui Mirel Rădoi a suferit o înfrângere surprinzătoare pe terenul ultimei clasate din Arabia Saudită, deși în minutul 30 conducea cu 3-0. Sursă foto: Twitter tai1381
ADVERTISEMENT

Al Tai era neînvinsă în ultimele cinci meciuri de campionat, reușise un salt important în clasament și se vorbea chiar despre posibilitatea ca fostul selecționer al naționalei României să ajungă la cârma unei formații de top din Golf.

Înfrângere șocantă pentru Mirel Rădoi în Arabia Saudită

Doar că seria bună a echipei lui Mirel Rădoi s-a oprit în etapa a 26-a a campionatului Arabiei Saudite, după înfrângerea total surprinzătoare, scor 3-4, pe terenul lui Al Batin, ocupanta ultimului loc în clasament.

ADVERTISEMENT

Gazdele mai au doar șanse matematice de a se salva de la retrogradare, iar începutul meciului a fost unul la discreția celor de la Al Tai, care au marcat de trei ori prin Sayoud (14), Mbenza (18) și Musona (28 din penalty).

Golul marcat de gazde în finalul primei reprize prin Lopez (45+3) părea să fie doar un foc de paie. Doar că jucătorii lui Mirel Rădoi au ieșit pe călcâie de la cabine, fiind siguri că victoria nu are cum să le scape, și acest lucru i-a costat scump.

ADVERTISEMENT

Al Batin a redus din diferență prin Al Shammari (52) și apoi a apăsat pe accelerație pentru a căuta golul egalizator. Pe care l-a și găsit prin Roa (87). Și când credeau că le-au văzut pe toate, spectatorii au fost martori la un final demn de un thriller.

Gol anulat și penalty la ultima fază

În prelungiri, gazdele au lovit bara transversală, iar în minutul 90+6 au cerut penalty la un presupus fault în careu comis de un fundaș de la Al Tai. Arbitrul a considerat că nu s-a întâmplat nimic neregulamentar și a făcut semn că jocul poate continua.

ADVERTISEMENT

Pe contraatac, echipa lui Mirel Rădoi a dat lovitura. Algerianul Amir Sayoud a făcut slalom prin defensiva adversă, a driblat și portarul și a înscris golul care ar fi trebui să aducă victoria celor de la Al Tai.

Doar că, arbitrul a fost sesizat din camera VAR că există posibilitatea ca la faza anterioară să fi fost lovitură de la 11 metri pentru Al Batin. ”Centralul” s-a dus la marginea terenului, a revăzut faza și a schimbat total soarta întâlnirii.

ADVERTISEMENT

A anulat golul marcat de trupa lui Rădoi și a dictat lovitură de pedeapsă pentru gazde. Era minutul 90+11 când același Lopez a transformat penalty-ul și Al Batin a învins pe Al Tai cu 4-3 într-un joc cu adevărat halucinant.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, echipa lui Mirel Rădoi se află pe locul 7 în clasament, cu 34 de puncte, dar poate fi depășite de Damac, formație pregătită de Cosmin Contra, care e la două puncte în spate, dar care are un joc mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT
Tags: