ADVERTISEMENT
Fotbal international

Mirel Rădoi l-a scos din minți și pe Dorinel Munteanu: ”N-am putut să dorm!”

Autor: Traian Terzian | 01.04.2021 | 15:43
Mirel Rădoi l-a scos din minți și pe Dorinel Munteanu: ”N-am putut să dorm!”
Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, l-a scos din minți și pe fostul internațional Dorinel Munteanu, care a precizat că nu a înțeles schimbările din meciul pierdut cu Armenia. Sursă foto: Sport Pictures

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, l-a scos din minți și pe fostul internațional Dorinel Munteanu, care a precizat că nu a înțeles schimbările din meciul pierdut cu Armenia.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au cedat cu 3-2 în Armenia după ce au condus cu 2-1 și se află după trei meciuri pe locul 4 în grupă, micșorându-și șansele de calificare la Mondialul din Qatar.

Imediat după jocul de la Erevan, Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK și a lăsat să se înţeleagă că Mirel Rădoi nu ar mai trebui să rămână pe banca primei reprezentative.

Dorinel Munteanu, nemulțumit de deciziile luate de Mirel Rădoi

”Nu prea am putut să dorm, dar trebuie să ne obişnuim cu gândul că şi această calificare poate fi ratată. Trebuie să vedem ce putem să facem să terminăm pe locul 2, deşi e greu”, a declarat Dorinel Munteanu la Look Sport.

ADVERTISEMENT

”Rădoi trebuia să facă o echipă cu jucătorii pe care îi are la dispoziţie, nu să joace spectaculos. Nu ştiu de ce a luat această variantă, dar rezultatele sunt foarte slabe. M-au deranjat schimbările de la nivelul echipei”, l-a criticat Dorinel Munteanu pe Mirel Rădoi.

”Nu putem să spunem că avem un schelet. Să ştim câţiva jucători, 6-7, care să joace constant. Avem nevoie de omogenitate. Nu ştiu cum a gândit fotbalul până acum, dar nu cred că e prea bine. Să se trezească la realitate şi cât fotbal ştie, să se plieze în momentul de faţă pe ce avem. Să avem rezultate. Apoi, pe termen lung, un an-doi, să îşi formeze ideile lui”, a mai spus el.

Dorinel Munteanu nu ar fi de acord cu schimbarea lui Rădoi

”Eu cred că ne-am face de râs dacă am schimba selecţionerul acum. Sincer, cred că am ţine capul ziarelor în toată Europa. Nu ştiu dacă e o soluţie să îl schimbăm”, a încheiat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, s-a arătat furios după rușinea României din Armenia și consideră că naționala noastră poate învinge orice reprezentativă și se poată clasa pe primul loc în grupa din preliminariile CM 2022.

Mirel Rădoi a ajuns la 11 meciuri pe banca echipei naţionale, cu o partidă mai puţin decât Christoph Daum, considerat cel mai slab selecţioner din istoria României. După înfrângerea cu Armenia, fostul fotbalist al FCSB poate uşor să-i ia locul neamţului în topul ruşinos al selecţionatei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!