Sport

Mirel Rădoi propune o schimbare după Voluntari – FCSB 2-2: “Eu n-aş avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza”

Mirel Rădoi propune legalizarea premierii altor echipe. Fostul selecţioner a vorbit despre Voluntari - FCSB 2-2. La finalul meciului, Gigi Becali a acuzat că CFR Cluj i-a premiat pe ilfoveni.
15.05.2022 | 17:32
Mirel Radoi propune o schimbare dupa Voluntari  FCSB 22 Eu nas avea nimic impotriva daca aceste lucruri sar legaliza
Mirel Rădoi propune o schimbare după Voluntari - FCSB 2-2: "Eu n-aş avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi, a vorbit despre lupta la titlu în Casa Pariurilor Liga 1 după meciul dintre Voluntari şi FCSB, scor 2-2. Gigi Becali a acuzat la finalul meciului că oficialii lui CFR Cluj le-au promis o primă ilfovenilor.

Mirel Rădoi propune o schimbare după Voluntari – FCSB 2-2: “Eu n-aş avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza”

În mod surprinzător, Mirel Rădoi a declarat că ar fi de acord cu legalizarea premierii de către alte echipe, dar că nu crede că jucătorii de la FC Voluntari au primit 3000 de euro pentru punctul obţinut pe Arena Naţională:

ADVERTISEMENT

„Mi-e greu să cred (n.r. – că Voluntari a fost plătită de CFR), eu n-aş avea nimic împotrivă dacă aceste lucruri s-ar legaliza. Până la urmă, nu sunt nişte bani să pierzi, sunt nişte bani să-ţi aperi corect şansele, dar mi-e greu să cred că cineva poate să mai rişte în ziua de azi, după ce s-a întâmplat cu Gigi Becali şi cu noi, implicit, atunci la meciul CFR-ului. 

Banii aceștia… trebuie să vină cineva şi nu-i dă unei singure persoane, sunt 20 şi ceva de jucători, adică mai devreme sau mai târziu unul va vorbi cu un prieten sau cu soţia şi aşa mai departe, se vor duce vorbele”, a spus Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare din cauza unei premieri! A fost găsit vinovat pentru dare de mită

Premierea este strict interzisă în România. În anul 2008, înainte de ultima etapă s-a petrecut celebrul caz “Valiza”. Gigi Becali a încercat să le ofere jucătorilor de la U Cluj o primă pentru a încurca CFR Cluj în ultima etapă şi FCSB să câştige campionatul.

În anul 2013, Gigi Becali a fost găsit vinovat în Dosarul Valiza şi a primit 3 ani de închisoare cu executare. Patronul FCSB-ului le-a oferit 1.700.000 de euro celor de la U Cluj pentru a-i încurca pe rivalii din oraş.

ADVERTISEMENT

Rădoi nu consideră că a fost offside la golul egalizator al Voluntariului: “Laşi credit atacului”

Mirel Rădoi nu consideră că golul egalizator marcat de ilfoveni în minutul 88 ar fi fost marcat din poziţie de offisde, aşa cum se vede pe reluări:

„Nu vreau să pară acum că iau apărarea Voluntariului sau CFR-ului, doar că regulamentul e destul de clar. În momentul în care nu există VAR şi e o diferenţă foarte mică, laşi credit atacului. Adică dacă e poziţionarea doar a umărului în faţă, laşi credit atacului”, a spus Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj poate câştiga campionatul dacă se va impune pe teren propriu împotriva Universităţii Craiova. În cazul în care oltenii scot un rezultat pozitiv, titlul se va decide în ultima etapă în meci direct: FCSB – CFR Cluj.

 

ADVERTISEMENT