Sport

Mirel Rădoi surprinde după ce U Craiova a urcat pe podium: “Nu sunt singurul imbecil!”

Universitatea Craiova a urcat pe podium după victoria obţinută cu U Cluj. Mirel Rădoi a fost bucuros de succes şi susţine că diferenţa de scor putea fi mult mai mare.
05.11.2022 | 23:40
Mirel Radoi surprinde dupa ce U Craiova a urcat pe podium Nu sunt singurul imbecil
MIrel Rădoi, alături de jucătorii Universităţii Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova continuă forma bună din campionat cu a patra victorie la rând, obţinută la limită. A fost 1-0 cu Universitatea Cluj, iar oltenii urcă pe locul trei, graţie celor 12 puncte obţinute în ultimele patru etape.

Mirel Rădoi, fericit după victoria cu U Cluj: “Dacă marcam din penalty, diferenţa era mult mai mare”

Mirel Rădoi a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi este de părere că diferenţa de scor putea fi mult mai mare în favoarea echipei sale:

ADVERTISEMENT

“Este o victorie meritată. Chiar dacă au avut şi ei situaţii, sunt din cauza nesincronizărilor noastre. Au fost cadouri de la noi. În prima repriză am avut posesie apropiată de 80%. Dacă marcam din penalty, diferenţa era mult mai mare.

Mă minunez de unele ratări. De pe bancă a părut o ocazie uriaşă. Am avut şi alte situaţii care se puteau concretiza, dar ne-a lipsit o secundă. Am trăit periculos în unele momente. Ne-am retras prea devreme în careu”, a spus Rădoi.

ADVERTISEMENT

“Nicuşor Bancu nu este nicio surpriză. Nu doar cu mine a jucat titular, nu sunt singurul imbecil”

Antrenorul Universităţii Craiova l-a lăudat pe Nicuşor Bancu şi a dezvăluit că le este dator băieţilor cu o masă, aceasta fiind o promisiune în cazul în care vor încheia meciul fără gol primit:

“Pentru mine, Nicuşor Bancu nu este nicio surpriză. Nu doar cu mine a jucat titular, nu sunt singurul imbecil. Poziţia lui Creţu este normal să aibă multă libertate. Are capacitate foarte bună şi simţul golului. 

ADVERTISEMENT

Mă bucur că reuşim să câştigăm şi nu primim gol. Este partea bună a lucrurilor. Sunt dator băieţilor cu o masă. La fiecare meci în care nu primim gol, dau o masă. O fac cu bucurie. Suntem bucuroşi de fiecare partidă.

“Andrei Ivan este bine, o să îl vedeţi în următoarea partidă în lot”

De mâine dimineaţa o să ne ocupăm de meciul cu Ocna Mureş. O să fim plecaţi cinci zile din Craiova şi o să avem cinci zile în care să ne echilibrăm foarte bine şi să ne odihnim. Andrei Ivan este bine, o să îl vedeţi în următoarea partidă în lot.

ADVERTISEMENT

Vor fi schimbări în Cupă, dar noi trebuie să abordăm la fel competiţiile. Dacă va trebui să jucăm la Zlatna, jucăm acolo. Dacă o să trebuiască să jucăm la Sighetu Marmaţiei, jucăm acolo, indiferent de oră”, a spus Mirel Rădoi la final.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,30 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la Ocna Mureș – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT