Sport

Misterul cutiei lăsată cu limbă de moarte de Pele în vestiarul lui Santos: ”Sunt curios ce găsim acolo”

Moartea lui Pele a readus în discuție misterioasa cutie pe care legendarul fotbalist brazilian a încuiat-o în dulapul din vestiarul lui Santos.
01.01.2023 | 23:20
Misterul cutiei lasata cu limba de moarte de Pele in vestiarul lui Santos Sunt curios ce gasim acolo
Moartea lui Pele a readus în discuție misterioasa cutie pe care legendarul fotbalist brazilian a încuiat-o în dulapul din vestiarul lui Santos. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Brazilianul s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani într-un spital din Santos, după o lungă luptă cu cancerul de colon.

Pele a lăsat o cutie misterioasă în vestiarul lui Santos

Marele Pele va fi înmormântat marți, 3 ianuarie, dar multă lume așteaptă cu nerăbdare să vadă ce se află în cutia pe care ”Regele” a lăsat-o în dulapul său din vestiarul lui Santos, după ultimul meci jucat în carieră.

ADVERTISEMENT

Era anul 1974 când Pele lua hotărârea de a pune capăt unei cariere strălucitoare și tot atunci a lăsat în dulapul său din vestiar o cutie cu mai multe lucruri și a cerut ca aceasta să fie deschisă doar după moartea sa.

Oficialii clubului Santos, unde Pele a scris istorie, au respectat cu sfințenie cererea acestuia și nu au permis nimănui să se apropie de acel dulap. Practic, acesta nu a mai fost folosit de 48 de ani de niciun jucător al formației braziliene.

ADVERTISEMENT

Pele a avut tot timpul locul său în vestiarul lui Santos, chiar și după retragere

Gustavo Leal, fost jucător la Santos mult după retragerea lui Pele și în prezent antrenor secund la echipa mexicană Atletico de San Luis, a vorbit despre misterioasa cutie aflată în acel dulap.

”Am fost în vestiarul celor de la Santos și nimeni nu stătea pe locul lui Pele. Are un spațiu unde a pus niște lucruri, imediat după ultimul meci jucat la Santos.

ADVERTISEMENT

A pus ceva într-o cutie neagră pe care a încuiat-o în dulap și a transmis că poate fi deschisă doar când el nu va mai fi. Sunt curios ce găsim acolo”, a declarat Gustavo Leal, conform tudn.com.

Ce se va întâmpla cu misterioasa cutie

Administratorul colecției dedicate lui Pele, Rogerio Zilli, a adâncit și mai mult suspansul în această poveste. ”Cuvintele lui Pele au fost foarte simple. Atâta timp cât clubul păstrează acest obiect, el va avea mereu mult noroc”, a spus Zilli.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului Santos, Andres Rueda, a dezvăluit că nu se află în posesia cheii care deschide acel dulap, iar o decizie cu privire la misteriosul lucru lăsat de Pele acolo va fi luată doar de comun acord cu familia fostului mare fotbalist.

”Nimeni din club nu are însă cheia pentru a deschide cutia. Nu ne-am gândit niciodată să facem asta. Vom vorbi cu familia și vom decide ce vom face: vom vedea dacă acest mister va avea o soluție sau dacă va rămâne așa”, a afirmat Rueda.

Pele a mai fost implicat într-un moment controversat, de data aceasta fără voia sa. Deși era considerat cel mai mare fotbalist, firmele renumite de echipament sportiv au făcut un pact pentru a nu-l sponsoriza.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Ce se întâmplă cu Gmail. Informația care a bulversat lumea
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni