Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitică Dragomir a analizat în stilul caracteristic prestația FCSB din derby-ul cu Universitatea Craiova: “Catastrofă în prima repriză, mediocri în a doua!” Video Exclusiv

FCSB - Universitatea Craiova 1-1 a fost pus sub lupă de Dumitru Dragomir. Fostul șef LPF nu s-a ferit să dea de pământ cu fotbaliștii roș-albaștrilor.
19.03.2023 | 14:20
Mitica Dragomir a analizat in stilul caracteristic prestatia FCSB din derbyul cu Universitatea Craiova Catastrofa in prima repriza mediocri in a doua Video Exclusiv
Mitică Dragomir a analizat în stilul caracteristic prestația FCSB din derby-ul cu Universitatea Craiova: “Catastrofă în prima repriză, mediocri în a doua!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a intervenit telefonic la ediția specială de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a analizat derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Fostul președinte LPF i-a criticat în termeni duri pe fotbaliștii vicecampioanei României.

Dumitru Dragomir a pus tunurile pe FCSB după remiza cu Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir e în asentiment cu Mihai Rotaru. Fostul președinte al LPF crede și el că FCSB a avut noroc pe Național Arena, iar punctul cu Universitatea Craiova este un punct câștigat. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a rămas impresionat și de antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

„Catastrofă prima repriză, mediocri în a doua. (n.r. – cum, că toată lumea spunea că îi spulberă pe Craiova?!) Știa toată lumea, mai puțin noi. Craiova putea să plece ușor cu cele trei puncte. Neagoe s-a dovedit că e un antrenor trăsnet.

E un om serios, în primul rând e un om serios. Pe oamenii serioși, despre care nu se aud prostii despre el, eu îi respect”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Craiova putea să le dea patru goluri”

Dumitru Dragomir a criticat și schimbările pe care le-a făcut FCSB, susținând teoria că Gigi Becali se sabotează singur. În acest sezon, roș-albaștrii au mai pierdut puncte importante din cauza antrenorului de la Palat.

„Am senzația că e și influențat. Eu cred că e influențat de cei din jurul lui. Altfel nu poți face asemenea schimbări. Singurul care mai dădea o pasă filtrantă era Tavi Popescu, singurul care putea da gol era Compagno. Așa a gândit el.

ADVERTISEMENT

De supărare oricine se supăra după prima repriză. Eu nu am văzut Steaua jucând așa de prost prima repriză. Craiova putea să îi dea patru în prima repriză, ușor putea să dea patru goluri”, a adăugat fostul președinte LPF.

În etapa următoare din play-off, FCSB va juca în deplasare. Vicecampioana României are meci programat cu Sepsi, la începutul lunii aprilie, pe terenul grupării din Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT