Sport

Mitică Dragomir a venit în direct cu altă ”pleașcă” de lux. ”Ce e cu aia pe cap?”

Horia Ivanovici și Mitică Dragomir au avut un dialog fascinant la Maxprofețiile lui Mitică cu privire la colecția de pălării ale fostului președinte LPF.
18.10.2023 | 18:50
Mitica Dragomir a venit in direct cu alta pleasca de lux Ce e cu aia pe cap
Horia Ivanovici și Mitică Dragomir au avut un dialog fascinant la Maxprofețiile lui Mitică cu privire la colecția de pălării ale fostului președinte LPF. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut apel la politicieni pentru a scoate fotbalul românesc din criză. El consideră că fără investiții serioase, România nu poate concura cu celelalte țări indiferent de disciplina sportivă.

Dialog savuros între Horia Ivanovici și Mitică Dragomir

În cea mai recentă ediție a emisiunii Maxprofețiile lui Mitică, Horia Ivanovici a glumit pe seama pălăriei cu care Mitică Dragomir a venit în studio, însă acesta i-a arătat de la ce firmă este și a precizat cât costă un astfel de model.

ADVERTISEMENT

”Iar ai venit cu pleașcă din aia? Veneai și tu cu pălării din alea ca lumea, iar ai venit cu pleașca asta pe cap. Asta ți-a dat-o băiatul tău? Ți-a scos-o din torpedo și a zis: ‘Ia, bre, o pălărie’. Veneai și tu cu pălării din alea, mi-ai arătat tot felul de brand-uri, ține și tu un nivel. Ce dracu ai venit cu pleașca asta?”, a glumit Horia Ivanovici.

”Băi, Horia!, Băi, nu mă face să zic niște lucruri. Tu ești un băiat deștept, dar nu te lega de mine pe lucruri care nu le stăpânești. Ia citește aici”, a replicat Dumitru Dragomir, care și-a scos pălăria din cap și i-a dat-o moderatorului.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi spune că e iar vreo nenorocire de pălărie? Aoleo, nu pot să cred. Tu vorbești serios? Știți ce scrie? Hermes”, a spus uluit Horia Ivanovici, completat de fostul șef de la LPF: ”Dar tu ce crezi? Sunt nebun? Eu port…”.

Cât costă pălăria purtată de Dragomir

Dumitru Dragomir i-a transmis lui Horia Ivanovici să nu se mai ia niciodată de pălăriile sale: ”Nu te mai lega de mine, țărane. Asta se poate ține în mai multe feluri pe cap. Așa sunt mai țărănoi. Nu te mai lua de pălăriile mele că e un domeniu pe care sigur nu-l stăpânești”.

ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii Maxprofețiile lui Mitică a continuat să-l tachineze pe Dragomir în ceea ce privește pălăria pe care o purta. ”Pleașca asta e Hermes? Și cât costă asta?”, a întrebat curios Horia Ivanovici.

”Nu e mult, 1.600-1.700 de dolari. Dar toate pălăriile mele sunt făcute cadou. Nu mai vorbi de pălării că te fac țăran”, a fost replica lui Dumitru Dragomir care a pus capăt dialogului spumos dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Maxprofețiile lui Mitică e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dialog spumos între Horia Ivanovici și Mitică Dragomir

ADVERTISEMENT