Sport

Mitică Dragomir, declarație în premieră despre Șucu și Rapid. „Așa văd eu lucrurile de câteva zile”

Dumitru Dragomir e de părere că Rapid a intrat în lupta pentru titlu. Fostul şef de la LPF laudă seriozitatea lui Dan Şucu.
07.02.2024 | 10:01
Mitica Dragomir declaratie in premiera despre Sucu si Rapid Asa vad eu lucrurile de cateva zile
Mitică Dragomir, declarație în premieră despre Șucu și Rapid. „Așa văd eu lucrurile de câteva zile”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a început perfect anul 2024 având trei victorii după primele trei etape. Giuleştenii sunt în urmărirea liderului FCSB şi speră să intre în lupta la titlu pentru prima dată de la reapariţia echipei.

Mitică Dragomir, declarație în premieră despre Șucu și Rapid: “Îi doresc să se bată la titlu. Încep să cred”

Dumitru Dragomir l-a lăudat la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ pe Dan Şucu. Fostul şef al Ligii e de părere că Şucu a readus şi seriozitatea la club, iar Rapidul poate intra în lupta pentru titlu:

ADVERTISEMENT

“Mă bucur pentru Dan Şucu, să ştii. Mă bucur pentru el şi îi doresc să se bată la titlu. Încep să cred. Este seriozitate de când a venit aici. Este un tip serios, să ştii? El încearcă. Aşa văd lucrurile de câteva zile.

Rrahmani şi Burmaz sunt buni. Nu grozavi, totuşi, joacă în România. Dar îmi plac şi mie. Să nu uităm că joacă în campionatul nostru. Rapid a început să joace. 

ADVERTISEMENT

Dar trebuie să îşi mai regleze problema fundaşilor centrali. Bătrâneţea nu iartă pe nimeni. Mi-a spus mie cineva. Şi regi şi împăraţi. Acolo trebuie din timp să îşi pregătească.

Au ei unul pe Cristi ăsta (n.r. Cristian Ignat) de l-au dat pe la Mioveni, dar trebuie să ai curajul să îi împingi”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Şucu a lipsit pentru prima oară pe Giuleşti: “Recunosc că am avut emoții foarte mari și am stat conectat cu flashscore-ul”

Dan Şucu a lipsit pentru prima dată de pe Giuleşti în acest sezon la meciul cu Rapid. Finanţatorul giuleştenilor a declarat la FANATIK SUPERLIGA că a fost o senzaţie ciudată să stea pe aplicaţia de livescore:

“E prima oară când nu merg în acest sezon la o partidă în Giulești. Am avut un eveniment care mă privește personal. Am promis și eu. Sunt un om care întotdeauna încerc să mă țin de promisiuni și întotdeauna cred că o și fac. 

ADVERTISEMENT

A fost foarte ciudat să nu văd partida. Recunosc că am avut emoții foarte mari și am stat conectat cu flashscore-ul. Nu, nu m-am uitat la televizor, pentru că văd că mă tot întrebați dacă m-am uitat la televizor. N-am vrut să mă uit la televizor…”, a spus Şucu.

Mitică Dragomir, declarație în premieră despre Șucu și Rapid. „Așa văd eu lucrurile de câteva zile”

ADVERTISEMENT