Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mititelu nu respectă meseria de antrenor” Patronul lui FC U Craiova, pus la zid de legenda Științei

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, l-a criticat pe Adrian Mititelu pentru modul în care se comportă cu proprii antrenori.
06.04.2024 | 19:05
Mititelu nu respecta meseria de antrenor Patronul lui FC U Craiova pus la zid de legenda Stiintei
„Mititelu nu respectă meseria de antrenor” Patronul lui FC U Craiova, pus la zid de legenda Științei înainte să-l numească oficial pe Trică. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a schimbat din nou antrenorul. Nicolo Napoli îşi încheie al 10-lea mandat pe banca echipei şi a fost înlocuit cu Eugen Trică, o altă revenire pe banca echipei lui Mititelu.

„Mititelu nu respectă meseria de antrenor” Patronul lui FC U Craiova, pus la zid de legenda Științei

Aurel Ţicleanu, fostul mare jucător al Universităţii Craiova, l-a criticat pe Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA, spunând că patronul celor de la FC U îşi bate joc de antrenorii pe care îi are la echipă:

ADVERTISEMENT

“Adrian Mititelu a fost refuzat de nişte antrenori foarte buni, dar care nu au îmbrăcat tricoul acelei echipe. În situaţia asta, nu putea să vină decât unul care a îmbrăcat tricoul.

El şi-a bătut joc şi de Trică şi de Stoican şi-a bătut joc, de toată lumea şi-a bătut joc. Mititelu nu respectă meseria de antrenor. 

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte de nişte versuri ale lui Coşbuc: “Nu cerceta aceste legi, Că eşti nebun când le-nţelegi!”. Să vă mai spun încă una cu Trică.

“I-a spart şi maşina. A dat cu piciorul, în parbriz. Mie mi-e să nu se iarăşi la fel”

Mi se pare că în primul lui mandat la Craiova într-o relaţie cu Mititelu, când Ilie Balaci era director tehnic. După un antrenament, s-a dus şi l-a bătut pe Mititelu, care s-a refugiat în maşină. 

ADVERTISEMENT

I-a spart şi maşina. A dat cu piciorul, în parbriz. Mie mi-e să nu se iarăşi la fel. Depinde, într-adevăr, de locul pe care va termina echipa”, a spus Aurel Ţicleanu la FANATIK SUPERLIGA.

Nicolo Napoli a rezistat doar o lună pe banca celor de la FC U Craiova, la al 10-lea său mandat. Nu a reuşit nicio victorie, iar eliminarea la loviturile de departajare cu FC Voluntari în Cupa României a fost fatală.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică revine la FC U Craiova pentru a patra oară. A antrenat în sezonul 2019-2020 şi, în două rânduri, în anul 2021. Ultima dată, Trică a antrenat la CSM Alexandria.

ADVERTISEMENT