Sport

MM Stoica îi răspunde lui Stipe Vucur după interviul din Fanatik: „Să tacă din gură! Era lent ca lebăda în apă!”

MM Stoica i-a dat un răspuns dur lui Stipe Vucur, după ce fostul fundaș central al FCSB-ului a oferit un interviu fără perdea pentru FANATIK.
03.06.2022 | 23:57
MM Stoica ii raspunde lui Stipe Vucur dupa interviul din Fanatik Sa taca din gura Era lent ca lebada in apa
MM Stoica îi răspunde lui Stipe Vucur după interviul din FANATIK. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

În interviul acordat pentru FANATIK, Stipe Vucur a spus că patronul Gigi Becali nu îi lasă pe jucători să își facă meseria, lucru care l-a înfuriat pe MM Stoica.

MM Stoica îi răspunde lui Stipe Vucur după interviul din FANATIK

MM Stoica i-a dat un răspuns tăios lui Stipe Vucur, despre care a spus că este mult prea lent pentru ce are nevoie FCSB și i-a amintit de meciul slab făcut împotriva lui Șahtior Karagandy, care a consemnat eliminarea „roș-albaștrilor” din preliminariile Conference League:

ADVERTISEMENT

„Da, am văzut interviul lui Vucur! Dacă Vucur avea discernământ îi spunea agentului că e jucător de Liga 3 și nu mai venea.

Eu m-am opus total, dar n-am fost ascultat cu venirea lui, am avut și argumente. El nu a mai jucat nicăieri de când a plecat de la noi”.

ADVERTISEMENT

Ce treabă are el cu meciul cu Craiova, scor 4-1, a fost și el pe teren. El a fost slab la meciul cu Karagandy, cea mai mare rușine de când a preluat Gigi echipa. Ar trebui să mai tacă din gură.

Nu a dat deloc cu capul. Jucătorii ăia ai lui Karagandy nici nu știau să se bucure la final, nu le venea să creadă, nici nu erau obișnuiți cu victoriile”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Vucur era lent ca lebăda în apă!”

MM Stoica a continuat și l-a caracterizat pe fundașul austriac ca fiind foarte lent: „Eu l-am văzut la Hajduk, era lent ca lebăda în apă. Cine i-a luat interviul trebuia să-l întrebe: ’Băi, Stipe, tu pe unde ai mai fost de când ai plecat de la FCSB?’ Și atunci înțelegeai mai multe lucruri”.

„Pentru mine, fundaș central foarte bun a fost Planic. Nu a fost plăcut. Dacă profilul meu de fundași centrali nu sunt acceptați nu e problemă, îmi văd de treabă, mă uit în Academie, dar nici acolo nu avem acum.

ADVERTISEMENT

Multă lume mă acuză cu Burcă, dar Burcă nu poate juca la noi, noi vrem să construim, noi nu jucăm jos, noi construim, vrem să jucăm”, a mai spus MM Stoica.

  • 3 meciuri a jucat Stipe Vucur pentru FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: