Sport

MM Stoica, impresionat de antrenorul momentului în SuperLiga: “Este piatră prețioasă”

Chindia Târgoviște a ajuns la patru victorii consecutive în SuperLiga, iar MM Stoica e de părere că aducerea lui Toni Petrea a fost decisivă.
22.10.2022 | 23:09
MM Stoica impresionat de antrenorul momentului in SuperLiga Este piatra pretioasa
Mihai Stoica, impresionat de Chindia, de când e pregătită de Toni Petrea. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dâmbovițenii s-au impus cu 3-0 pe terenul lui FC Voluntari, datorită unui hattrick reușit de Doru Popadiuc.

MM Stoica e de părere că Toni Petrea a schimbat total fața Chindiei Târgoviște

Analizând jocul celor de la Chindia Târgoviște, managerul general al FCSB, MM Stoica, s-a arătat încântat de realizările antrenorului Toni Petrea și a mărturisit faptul că dâmbovițenii pot emite pretenții la play-off.

ADVERTISEMENT

”La Toni Petrea e piatră preţioasă acum, ca aşa îi zicea Becali. Toni a reușit să o facă pe Chindia să devină o echipă de reacție cum poate nimeni nu se aștepta. Față de anul trecut, echipa pe care o antrenează Anton Petrea i-a pierdut pe căpitanul Paul Iacob, pe Marco Dulca, care nu lipsea din primul 11.

L-a pierdut chiar și pe Florea, jucător important. Chindia n-a adus nimic pe bani și uite că a reușit să facă o echipă care, în ritmul ăsta, are șanse la play-off. 37% posesie azi, foarte periculoși, joc vertical. Petrea a gândit meciul perfect, acum pregătește cu totul și cu totul altă partitură.

ADVERTISEMENT

La noi pregătea un joc de posesie, acum a fost joc de răspuns. În afară de meciul cu Mioveni, care a fost greu de catalogat, toate celelalte trei meciuri au fost un succes din toate punctele de vedere. Și cu Rapid, Chindia a avut perioade în care a dominat categoric”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica, încântat de execuția lui Popadiuc

Oficialul vicecampioanei României a avut cuvinte de laudă și pentru fostul jucător al FCSB-ului, Doru Popadiuc, care a realizat un hattrick în partida cu FC Voluntari, unul dintre goluri fiind reușit de la mijlocul terenului.

ADVERTISEMENT

”Popadiuc a marcat golul 3 cu piciorul stâng, a dat senzaţional de acolo. Este senzaţional ce a făcut acolo. Execuţie de fotbalist! Şi are deja 6 goluri”, a spus Mihai Stoica.

Managerul general al ”roș-albaștrilor” a explicat și de unde vine căderea în joc a celor de la FC Voluntari: ”Nu că mă gândeam că nu se duce seria asta chiar aşa. Dar Voluntari anul trecut nu schimba fundaşii centrali sau foarte rar.

ADVERTISEMENT

O mare absenţă e Ricardinho. Tamaş a plecat, Matricardi nu prea a reuşit să umple golul, n-are nicio legătură cu Tamaş. Ciobotariu a plecat. Meleke a jucat mai mult mijlocaş. Ei anul trecut erau betonaţi, acum primesc goluri cu uşurinţă”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,35  este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT