Fotbal international

MM Stoica, ironii pentru unul dintre cei mai în vogă antrenori de la Mondial: „Nu a mai ştiut ce să le zică la pauză?”

Mihai Stoica l-a criticat în termeni duri pe Herve Renard după Polonia - Arabia Saudită 2-0. Managerul celor de la FCSB nu o vede favorită la trofeu pe Brazilia.
27.11.2022 | 22:27
MM Stoica ironii pentru unul dintre cei mai in voga antrenori de la Mondial Nu a mai stiut ce sa le zica la pauza
MM Stoica l-a pus la zid pe Herve Renard după Polonia - Arabia Saudită 2-0. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a ironizat pe Herve Renard după ce Arabia Saudită nu a repetat isprava din meciul cu Argentina și a pierdut, scor 0-2 cu Polonia. Managerul roș-albaștrilor nu a fost de acord cu atitudinea selecționerului francez al Arabiei Saudite din partida cu Argentina.

MM Stoica, ironii la adresa lui Herve Renard după Polonia – Arabia Saudită 2-0: „Te umfli că ești mare antrenor”

Herve Renard, aflat pe banca Arabiei Saudite la Campionatul Mondial din Qatar, a produs primul șoc al turneului final din 2022. Fost gunoier, selecționerul francez, i-a resuscitat pe fotbaliștii saudiți la pauza meciului cu Argentina, iar formația asiatică a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria campionatelor mondiale.

ADVERTISEMENT

Miracolul nu a durat mult, iar Arabia Saudită a pierdut clar cu Polonia. MM Stoica nu a „gustat” atitudinea selecționerului francez după partida cu Argentina și l-a pus la zid după eșecul cu echipa lui Robert Lewandowski.

„Explicaţi-mi unde e Herve Renard acum. Nu a mai ştiut ce să le zică la pauză? Da, extraordinar că ai reuşit să suceşti meciul cu Argentina (n.r. Argentina – Arabia Saudită 1-2), dar nu o filma să o pui pe reţele, să te umfli că eşti mare antrenor.

ADVERTISEMENT

Unde eşti acum Herve Renard? Nu ne mai arăţi ce ai filmat?”, au fost cuvintele managerului general de la FCSB, potrivit Orange Sport.

MM Stoica nu suportă naționala Braziliei: „Exagerează”

Mihai Stoica a vorbit și despre naționala Braziliei despre care a spus că nu o suportă. Principalul motiv este selecționerul sud-americanilor, Tite, și relația cu Neymar, accidentat pentru partidele rămase Braziliei în grupa G.

ADVERTISEMENT

„Multă lume o dădea favorită pe Argentina. Mulţi spuneau că e favorită… după Brazilia. Dar bine, eu nici pe Brazilia nu o văd favorită! Nu o suport.

Când îl văd pe Tite cu costumul ăla a lui şi când îl văd cum merge să vorbească cu Neymar şi aşteaptă să îi spună Neymar da sau nu. Chestiile ce ies din vestiar, dansurile, samba asta nu face bine! Brazilia exagerează, poate că o să câştige cu spiritul ăsta, dar eu m-aş mira!”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

Herve Renard, discurs fabulos la pauza meciului Argentina – Arabia Saudită

Argentina începuse bine partida cu Arabia Saudită, iar la pauză, jucătorii lui Lionel Scaloni aveau avantaj de un gol. Totuși, după startul reprizei secunde, fotbaliștii saudiți au renăscut și au reușit să răstoarne soarta meciului.

Herve Renard le-a ținut un discurs memorabil fotbaliștilor echipei sale la pauza meciului cu sud-americanii. „Ce facem? Presiunea înseamnă să urci în ofensivă. Messi are mingea la mijlocul terenului și voi vă uitați la el! Scoateți-vă telefoanele și faceți o poză cu el, dacă la asta vă stă gândul….

Nu simțiți nimic? Nu credeți că sunteți capabil să întoarceți rezultatul? Haideți, băieți, asta înseamnă Campionatul Mondial! Trebuie să dați totul. În primul rând, a durat doar câteva minute ca să primim gol. Se întâmplă în fotbal, este vina noastră”, a fost mesajul cu care Renard i-a resuscitat pe jucătorii săi.

ADVERTISEMENT