Sport

Moment istoric la Barcelona – PSG! Transferul lui Kylian Mbappe, anunțat oficial după meciul din UEFA Champions League

Un moment istoric ar putea avea loc la Barcelona - PSG, returul din sferturile UEFA Champions League. Transferul lui Kylian Mbappe ar urma să fie anunțat oficial.
16.04.2024 | 19:59
Moment istoric la Barcelona  PSG Transferul lui Kylian Mbappe anuntat oficial dupa meciul din UEFA Champions League
Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar putea fi anunțat oficial după Barcelona - PSG. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Barcelona primește vizita celor de la PSG, marți, 16 aprilie, ora 22:00, în returul „dublei” din sferturile UEFA Champions League. Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar putea fi anunțat oficial în cazul în care campioana Franței va fi eliminată.

Moment istoric la Barcelona – PSG! Transferul lui Kylian Mbappe, anunțat oficial după meciul din UEFA Champions League

Barcelona – PSG este unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului în UEFA Champions League. Catalanii sunt favoriți la calificarea în semifinalele competiției după victoria din meciul tur, scor 3-2 pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Real Madrid au primit o veste incredibilă în ziua duelului de foc de pe Camp Nou. Fanii „galacticilor” vor urmări cu atenție sporită meciul rivalilor din La Liga împotriva campioanei Franței.

Mundo Deportivo anunță că, în cazul în care PSG va fi eliminată de Barcelona din UEFA Champions League, transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar urma să fie anunțat oficial. Căpitanul naționalei Franței a anunțat, deocamdată, că nu își va prelungi contractul pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe ar urma să anunțe că pleacă la Real Madrid

Kylian Mbappe va pleca de la PSG la finalul sezonului. Contractul atacantului francez cu parizienii ajunge la final, iar fotbalistul de 25 de ani este pregătit de o nouă aventură. Real Madrid este favorită să-l transfere pe Mbappe.

Totuși, căpitanul naționalei Franței nu a dat niciun detaliu despre viitorul său, ci a vrut să-și concentreze toată atenția spre UEFA Champions League. În cazul în care echipa lui Luis Enrique va fi eliminată de Barcelona, presiunea din jurul lui Mbappe se va risipi.

ADVERTISEMENT

Atacantul ar putea să anunțe răspicat că va îmbrăca tricoul lui Real Madrid din sezonul următor. Mai mult decât atât, Real Madrid ar putea veni cu anunțul oficial, mai ales că numeroase publicații au anunțat că Mbappe a ajuns deja la o înțelegere cu clubul blanco.

Emmanuel Macron îl vrea pe Mbappe la Jocurile Olimpice: „Încă n-am vorbit cu el”

Francezii s-au consolat deja cu ideea că Mbappe va pleca de la PSG la Real Madrid. Emmanuel Macron, președintele Franței, speră ca gruparea de pe Santiago Bernabeu să-l lase pe atacantul francez la națională pentru Jocurile Olimpice din vară de la Paris.

ADVERTISEMENT

“Vom face totul pentru a avea o echipă competitivă la Jocurile Olimpice (n.r. Paris, 26 iulie – 11 august). Am încredere în cluburile franceze și în cele europene, dacă știți ce vreau să spun.

(n.r. Despre Real Madrid vorbiți?) Da, exact la asta m-am referit. Încă n-am vorbit cu el despre asta, dar sper că în mod special această echipă va da undă verde. Și celelalte, bineînțeles”, a declarat Macron, citat de Goal.

ADVERTISEMENT