Sport

Momente de groază pe Giulești! Meciul cu UTA a fost oprit, iar salvarea a intervenit de urgență, după ce unui spectator i s-a făcut rău. Foto

Rapid și UTA Arad s-au întâlnit în etapa cu numărul 28 a SuperLigii. Meciul din Giulești a fost întrerupt timp de câtva minute.
28.02.2024 | 21:54
Momente de groază la partida Rapid - UTA Arad! Meciul a fost întrerupt. foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Duelul dintre Rapid și UTA Arad, din etapa cu numărul 28 a SuperLigii, îi poate face pe giuleșteni să urce pe poziția secundă în clasament, după egalul obținut de CFR Cluj pe terenul Oțelului, scor 2-2.

Momente de groază la partida Rapid – UTA Arad! Meciul a fost întrerupt

În minutul 27 al meciului, arbitrul Cătălin Popa a fluierat întreruperea meciului după ce unui suporter rapidist i s-a făcut rău în peluză. Medicii au intervenit de urgență, iar căpitanul Cristian Săpunaru a mers în zonă pentru a se interesa de starea spectatorului.

ADVERTISEMENT

Suporterul care acuza probleme medicale și-a revenit, iar meciul dintre Rapid și UTA Arad, din Giulești, s-a reluat după 5 minute de pauză.

În acel moment, elevii lui Cristaino Bergodi conduceau cu scorul de 2-0, după reușitele lui Albion Rrahmani (1) și Robert Bădescu (13).

ADVERTISEMENT

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Gafă de curtea școlii în Rapid – UTA! Giuleștenii au marcat în secunda 57

Rapid a reușit să marcheze încă din primul minut de joc. Elevii lui Cristiano Bergodi au profitat de o eroare în defensiva arădenilor, Alexandru Benga trimițând o pasă la Albion Rrahmani.

Atacantul a fost altruist și a trimis o pasă către Florent Hasani. Jucătorul din Kosovo a șutat, dar Benga a salvat de pe linia porții. Pericolul nu a dispărut însă din careul arădean, mingea sărind la Rrahmani și fiind trimisă în plasa porții apărate de Iacob.

ADVERTISEMENT

Înlocuitorul lui Borza a marcat la debutul pentru Rapid

În minutul 13, giuleștenii au reușit să își majoreze avantajul. Claudiu Petrila a executat un corner din partea dreaptă direct în careul lui UTA. Djokovic a încercat să reia spre poarta arădenilor, dar doar a deviat balonul spre Robert Bădescu.

Debutantul din echipa trimisă în teren de Cristiano Bergodi a șutat direct, cu pământul, iar mingea s-a dus direct în plasa porții oaspeților.

ADVERTISEMENT

După ce Borza a fost surprins în club după înfrângerea cu Poli Iași, scor 3-1, Robert Bădescu a fost introdus în echipa de start și nu a dezamăgit la primul meci în tricoul vișiniu.

ADVERTISEMENT