Life

Motivul bizar pentru care Regele Charles se ceartă cu Regina Camilla: “Am închis-o”

Din ce motiv ajung să se certe Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și Regina Camilla. Ce detalii au ieșit la iveală din căsnicia lor.
31.01.2024 | 01:12
Motivul bizar pentru care Regele Charles se cearta cu Regina Camilla Am inchiso
Noi detalii din căsnicia cuplului regal britanic. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și Regina Camilla formează un cuplu din anul 2005. Încă de atunci orice mișcare a lor a fost atent analizată de către lumea publică. Când apar în fața populației par că au o relație fără probleme, dar aflați că și între ei există disensiuni.

Ce motiv creează ceartă între Regele Charles și Regina Camilla

Fără doar și poate, prin prisma statutului, Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și Regina Camilla sunt unul dintre cele mai populare cupluri de la nivel mondial. Dar, pe cât de expuși, pe atât de discreți cu viața personală. Uneori, angajați ai Palatului Buckingham sau rude au reușit să mai strecoare informații din interior, sub anonimat.

ADVERTISEMENT

Cuplul regal britanic nu s-ar certa foarte des, dar și când au parte de un astfel de episod motivul ar fi legat de preferințele moștenitorului tronului. Cumnata acestuia, adică sora Reginei Camilla, a mărturisit că monarhul are un obicei bizar, care o enervează foarte mult pe soția lui.

Potrivit spuselor Annabelei Elliot, care are 74 de ani, momentele tensionante au loc în reședința regală. Ea a relatat totul, cu lux de amănunte, în cartea autorului regal Robert Hardman, intitulată ”Noul Rege Charles al III-lea, Curtea Nouă, povestea din interior”.

ADVERTISEMENT

Cum o supără Regele Charles pe Regina Camilla

Annabele Elliot spune că sora sa, Camilla, își iese din minți când îl vede pe Regele Charles cum deschide geamurile reședinței lor de la Clarence House, chiar și când afară sunt temperaturi extreme. Monarhul nu ține cont nici de vremea foarte friguroasă, se pare, potrivit hellomagazine.com

Regele Charles al III-lea consideră că este foarte importantă aerisirea, în pofida reproșurilor aduse de partenera sa. Aceasta ar fi adepta temperaturilor de vară și preferă întotdeauna o atmosferă caldă, plăcută și intimă.

ADVERTISEMENT

”El deschide larg fereastra, acest gest o enervează iar pe Camila, care se furișează și merge să-o închidă”, a dezvăluit Annabele Elliot. Ulterior, Regele îi atrage atenția că nu a procedat bine, dar pe un ton respectuos.

”Draga mea, iar ai închis fereastra”, ar spune Regele Charles după gestul soției. Apoi, aceasta se apără spunând că: ”Am închis-o, da, ca să nu înghețăm cu totul”, este replica Reginei. Annabele recunoaște și că se întâmplă, uneori, ca de la un astfel de dialog lucrurile să devină mai tensionante.

ADVERTISEMENT

Regele Charles, operat de prostată. Cum se simte acum

De curând, monarhul Marii Britanii a fost operată de prostată. Intervenția a avut loc la spitalul privat London Clinic, după care Regele Charles a stat internat trei zile. Pe data de 29 ianuarie a fost externat și, potrivit unui comunicat al familiei regale, își va amâna din evenimentele programate pentru a se recupera o perioadă. Au fost speculații conform cărora Regele ar suferi de cancer, dar apoi s-a aflat că monarhul are o afecțiune specifică vârstei sale înaintate, de 75 de ani.

ADVERTISEMENT