Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață, apel public către Gigi Becali: “Nu mai face schimbări la pauză”

Gigi Mustață a făcut un apel public către Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre implicarea patronului la schimbări.
06.08.2023 | 14:07
Mustata apel public catre Gigi Becali Nu mai face schimbari la pauza
Gigi Mustață a făcut un apel public către Gigi Becali.
ADVERTISEMENT

FCSB s-a calificat mai departe în Conference League, după un 3-2 acasă cu CSKA 1948 Sofia. Echipa roș-albastră a avut 1-0 în tur, astfel, pe Arcul de Triumf, aceștia au avut un duel mai greu decât cel din Bulgaria. După meci, Mustață a făcut un apel public către Gigi Becali.

Ce mesaj i-a transmis Mustață lui Gigi Becali

Chiar dacă FCSB merge mai departe în competiție, după un 4-2 la general, echipa antrenată de Charalambous nu a avut meciuri ușoare cu gruparea din Bulgaria. În partida de acasă, roș-albaștri au întâmpinat câteva probleme și erau foarte aproape să rateze turul 3 preliminar din Conference League. Șeful galeriei, Gigi Mustață, a făcut un apel public către Gigi Becali legat de schimbările făcute la pauză.

ADVERTISEMENT

“Aici sunt în dificultate. Poate își va da seama că o echipă constantă trebuie lăsată până în minutul 60 sau 70. Mai ales atunci când rezultatul echipei este unul foarte bun. Poate va înțelege și va face schimbările puțin mai târziu.”, a fost mesajul lui Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Becali a fost încrezător în FCSB

După duelul cu CSKA 1948 Sofia, Gigi Becali a ieșit la declarații încrezător în FCSB. Patronul roș-albaștrilor nu a avut emoții cu echipa din Bulgaria, pe care știa că jucătorii antrenați de Charalambous o vor putea învinge fără probleme, chiar dacă au fost conduși cu 2-1.

ADVERTISEMENT

“S-a întâmplat… Au dat două goluri din întâmplare. Nu am avut nicio emoție! Ce? Se prelungea meciul și băteam în prelungiri!”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

Ce spunea patronul de la FCSB înaintea meciului cu CSKA 1948 Sofia

Înaintea meciului cu bulgarii de pe Arcul de Triumf, Gigi Becali a oferit un interviu exclusiv pentru FANATIK SUPERLIGA. Patronul roș-albaștrilor a vorbit, ipotetic, despre ce ar face în cazul în care CSKA 1948 Sofia ar elimina FCSB din Conference League.

ADVERTISEMENT

“Un mic antrenament. Dacă am emoții când i-am bătut acolo și când i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal și-mi văd de treaba mea și mă apuc de oi.

Păi dacă ne bat bulgarii mă apuc de oi. Tot las și mă apuc de oi. Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi?

ADVERTISEMENT

Prea mare diferența Horia, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă.”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Mustață a făcut un apel public către Gigi Becali

ADVERTISEMENT