Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Naționala României a aterizat la Otopeni după calificarea la Euro 2024: “Bucurați-vă, români”

Naţionala României a aterizat pe Otopeni după calificarea la Euro 2024. "Tricolorii" au avut o primire pe măsura performanţei, la salonul oficial de la aeroport.
19.11.2023 | 13:45
Nationala Romaniei a aterizat la Otopeni dupa calificarea la Euro 2024 Bucurativa romani
Naționala României a aterizat la Otopeni după calificarea la Euro 2024: “Bucurați-vă, români”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a reuşit calificarea la Euro 2024 după victoria cu 2-1 în faţa Israelului. George Puşcaş şi Ianis Hagi au adus cele trei puncte care ne propulsează în fruntea grupei, cu o etapă înainte de final.

Naționala României a aterizat la Otopeni după calificarea la Euro 2024

Naţionala României a aterizat pe Otopeni după calificarea la Euro 2024, duminică, la ora 13:20. Jucătorii şi staff-ul au avut o primire pe măsura performanţei, la salonul oficial de la aeroport.

ADVERTISEMENT

Aterizarea aeronavei care i-a adus pe “tricolori” acasă a fost transmisă în direct la FANATIK SUPERLIGA, zeci de jurnalişti fiind prezenţi la revenirea naţionalei în ţară:

“Aşteptăm să aterizeze echipa naţională. Merită să îi vedem pe aceşti băieţi, să vedem ce au şi de spus. De asta facem zeci şi sute de emisiuni ca să prindem şi astfel de momente. 

ADVERTISEMENT

“Nimic nu se compară cu echipa naţională”

Care sunt atât de rare. Nu ne-am mai calificat la Euro din 2016. De la Cardiff au trecut 30 de ani, nu ştiu câte generaţii. Ce frumos este când zeci de ziarişti aşteaptă.

Asta îţi aduce o calificare la turneul final. Nimic nu se compară cu echipa naţională. Băieţii au venit cu un charter”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Naţionala României este calificată la turneul final cu o etapă înainte de finalul preliminariilor pentru Euro 2024. “Tricolorii” joacă marţi, de la 21:45, pe teren propriu cu Elveţia, în faţa a 50.000 de oameni.

România are şansa de a încheia pe locul 1 în grupa I din preliminariile Euro 2024. Cu o remiză în faţa Elveţiei, “tricolorii” câştigă grupa şi rămân în urna a doua la tragerea la sorţi.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.